Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Butla SPAIR AIR

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Karol099
Cromaniak
Butla SPAIR AIR

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 16.05.2004 18:45

Może wie ktoś gdzie mogę w internecie zamówić butlę z powietrzem której używają ratowicy we filmie "Słoneczny Patrol" są to takie małe butle ok. 0,5 l noszą one nazwe SPAIR AIR

pozdrawiam
Karol

Zapraszam
[url=://podlesna-gostyn.pl]Hotel Podleśna[/url]
Ostatnio edytowano 06.03.2012 17:28 przez Karol099, łącznie edytowano 1 raz
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 17.05.2004 19:58

A może by tak pogadać z Pamelą Anderson.

Ups-tak mi się wymsknęło! :lol:
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 03.06.2004 13:43

Jako że trochę param się nurkowaniem odpowiadam, że sprawa nie warta zachodu.
Spare Air kosztuje jesli dobrze pamiętam ok. 1400 złotcyh ma ją w swojej ofercie firma Ocean Pro z Wrocławia - widziałem u nich w sklepie.
za znacznie tańsze pieniądze kupisz np. butlę 4 litry ceny od 100 - 200 złotych i używany (z niewielkim przebiegiem automat oddechowy w zależności od jakości i firmy ceny od 400 złotch (do nawet kilkudziesięciu tycięcy) złotych. Za mniejszą sume niż 1400 zł. kupisz zatem butlę, automat, noszak i pas balastowy z obciążeniem (chociaż lepiej zainwestować w KRW. Jesli chczesz bawić się w nurkowanie niezależnie czy ze Spare Air czy "sprzętem" w Chorwacji pamiętaj, ze zostały zaostrzone przepisy. Nurkowanie (poza ABC) może odbywać się wyłącznie poprzez licencjonowane centra nurkowe lub indywidualnie po uiszczeniu opłaty niebotycznych rozmiarów. ja polecam skończenie specjalistycznego kursu jakich wiele w Polsce, można również skończyć kurs w Chorwacji w polskich bazach (RR Sub na Pagu, na Hvarze). Można potem bez problemu wypożyczyć sprzęt i dać nurka bez obawy na jak długo Spare Air wystarczy.

Pozdrawiam Darek
griko1
Odkrywca
butla

Nieprzeczytany postnapisał(a) griko1 » 03.06.2004 14:26

Na allegro widziałem taka butle na licytacji nie była nowa ale w stanie bdb i zeszła za 600 zł ale naprawde jest to towar ktory na allegro rzadko jest sprzedawany obserwuje butle od kilku miesiecy i nic
Karol099
Cromaniak
Re: butla

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 04.06.2004 21:03

griko1 napisał(a):Na allegro widziałem taka butle na licytacji nie była nowa ale w stanie bdb i zeszła za 600 zł ale naprawde jest to towar ktory na allegro rzadko jest sprzedawany obserwuje butle od kilku miesiecy i nic

Właśnie wiem. Codziennie patrze czy się nie pojawiła.

Zapraszam
Ostatnio edytowano 06.03.2012 17:31 przez Karol099, łącznie edytowano 1 raz
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 04.06.2004 21:04

toudee napisał(a):Jako że trochę param się nurkowaniem odpowiadam, że sprawa nie warta zachodu.
Spare Air kosztuje jesli dobrze pamiętam ok. 1400 złotcyh ma ją w swojej ofercie firma Ocean Pro z Wrocławia - widziałem u nich w sklepie.
za znacznie tańsze pieniądze kupisz np. butlę 4 litry ceny od 100 - 200 złotych i używany (z niewielkim przebiegiem automat oddechowy w zależności od jakości i firmy ceny od 400 złotch (do nawet kilkudziesięciu tycięcy) złotych. Za mniejszą sume niż 1400 zł. kupisz zatem butlę, automat, noszak i pas balastowy z obciążeniem (chociaż lepiej zainwestować w KRW. Jesli chczesz bawić się w nurkowanie niezależnie czy ze Spare Air czy "sprzętem" w Chorwacji pamiętaj, ze zostały zaostrzone przepisy. Nurkowanie (poza ABC) może odbywać się wyłącznie poprzez licencjonowane centra nurkowe lub indywidualnie po uiszczeniu opłaty niebotycznych rozmiarów. ja polecam skończenie specjalistycznego kursu jakich wiele w Polsce, można również skończyć kurs w Chorwacji w polskich bazach (RR Sub na Pagu, na Hvarze). Można potem bez problemu wypożyczyć sprzęt i dać nurka bez obawy na jak długo Spare Air wystarczy.

Pozdrawiam Darek

Ale ja chce taka mobilna butle żeby nie schodzić głebiej jak 3 metry
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 04.06.2004 21:05

Ale dziękuje wam za wypowiedzi

Zapraszam

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone