Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Moim zdaniem bardzo ciekawa propozycja. Czy jest możliwość przewiezienia samej torby z pontonem. Torba wymiary 150X100X70. W dowolnym terminie w okolicach wakacji (poprostu zostawić u właściciela apartmana wszystko byłoby uzgodnione) przed 10 sierpnia ze śląska choć jakby co to dowiózłbym gdzie trzeba w okolice Rogoznicy ?
Witam,
jestem zainteresowany Pańską ofertą. Nie mogę wysłać PW, więc proszę o kontakt na mój adres e-mail:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam.
Bardzo proszę o informację-pomoc , Pana który jeździ tymi busami do Chorwacji. Jak jest zaliczany bus na autostradzie do opłat? Którą , kategorię-klasę należy policzyć. Z góry dziękuję za informację.
Uwaga ! Wolne miejsca jescze na wyjazdy majowe , zapraszam , możliwa na weekend majowy drobna znizka w obie strony w przypadku gdy planujecie wyjazd wieksza grupką : 4-8 osob
Z bagażem nie mamy problemów , jak nie na górze busa - to mamy doczepkę , więc praktycznie załadować możemy wszystko ( tutaj jedynie gabarytowe ograniczenia ).
Tak planujemy wprowadzić wyjazdy na nowe trasy w tym właśnie Grecja , Hiszpania ( lataliśmy tam ponad 10 lat ) , Włoch itp.
Twoja ofertaPOLAND wygląda rzeczywiście interesująco. Skontaktuję się z Tobą w drugiej części lata /mail lub tel./, bo właśnie czegoś takiego będę potrzebował.
POLAND napisał(a):Uwaga ! Wolne miejsca jescze na wyjazdy majowe , zapraszam , możliwa na weekend majowy drobna znizka w obie strony w przypadku gdy planujecie wyjazd wieksza grupką : 4-8 osob
Czy nadal aktualne? O której godzinie wyjeżdżacie i w jakie miasta mijasz? Proszę o kontakt na mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ja ch ętnie bym skorzystała z transportu w drugiej połowie sierpnia ( wyjazd 17 sierpnia powrót do Polski 1 albo 2 września). Kwatere mam na BRACU ale znajomi mogą odebrać mnie z promu więc w gre wchodzi także SPLIT. Prosze o kontakt. Niestety na maila nie dostałam odp.
Witam , oferta aktualna jak najbardziej , czasem odp. na maile z opoznieniem gdyz mozemy wtedy byc z chorwacji , i tak wlasnie teraz bylismy - temp. 37 stopni wczoraj
tak jak ktos pisał wcześniej, jest to reklama, na forum można zrobic dodatkowy dział w sensie reklamy ale nie spamy tylko właśnie coś takiego, oferta 250-350 zł za osobę to na rodzinkę np. 4-5 osobową lekki szok cenowy. Jest to reklama przewoźnika i nic ponad, szału nie ma. Post bardziej do działu giełda niż autostop.
Witajcie my szukamy opcji wyjazdu z kims do cro w dowolnym terminie ale raczej sierpien zalezy od pogody i dogadania auto mamy kombi i szukamy max 3 osob najlepiej pary malzenstwa znajomych my jestesmy z regionu łodzkiego a jechac bedziemy w region makarskiej interesuje nas wpolny wyjazd naszym autem badz zainteresowanej pary ich autem koszty dzielimy proporcjonalnie od ilosci osob i to jest auto - stop :) mozemy nawet wspolnie znalezc sobie apartament mamy namiar na ładny za 50euro od 3 osob ale jak wiadomo czym wiecej osob w apartamencie tym taniej wiecej info jak ktos bardziej zainteresowany sie trafi na meil my wiek 30 / 35 lat mniej wiecej szukamy podobnych ludzi +- 10 lat oczywiscie oferta z powrotem wyjazd na okolo 10 dni wszytko na priv do dogadania