napisał(a) podroznikpoland » 03.08.2018 12:00
To może i ja coś dodam od siebie bo czuje się w obowiązku...
Prześledziłem forum i zdecydowałem się skorzystać z Crotour . Jechałem do samej Makarskiej ale po kolei...
1. Kontakt telefoniczny i wszystko mi uprzejmie wyjaśniono
2. Rezerwacja złożona przez www i wszystko idealnie
3. W dniu wyjazdu sms, kontakt telefoniczny z kierowcą, wszystko idealnie i na czas
4. Kierowca na trasie Polska - Makarska bardzo skupiony. Co chwile mył szyby i światła co dobrze o nim świadczyło bo jechaliśmy w nocy. Jechaliśmy to mało powiedziane. Niemalże lecieliśmy. Od granicy Polski do Makarskiej byliśmy w 11 godzin. Szybko ale bezpiecznie, nie odczułem dyskomfortu niepewnych manewrów a trochę się na tym znam.
5. Dowóz pod same drzwi pomimo adresu w dziwnych uliczkach i blokadach ulic. Nie ma problemu z manewrami i dojazdem.
6. Powrót w dzień więc wolniej bo i ruch większy i kierowca inny...mozolniejszy. 16 godzin. Bezpiecznie, 130 km/h nie przekroczone
PODSUMOWANIE:
Moja subiektywna opinia to bardzo profesjonalnie wszystko wyglądało i jestem mega zadowolony. Kierowca pomógł z bagażami, jechał pewnie. To nie są ludzie z łapanki, widać, że wielokrotnie jeździli tą trasą, nie widać po nich oznak zmęczenia więc nie ma się co obawiać, że tylko jeden kierowca. Poza tym ci co trochę jeżdżą to wiedzą, że to nie jest Bóg wie jak straszna trasa.