Nocne zdjęcia rewelacja. Czysta szyba Ci się trafiła, ja mam zwykle jakąś taką brudną.
A za miesiąc czekamy na kolejną relację.
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Jedź, bo fajny dach na katedrze tam mają ,
Chyba potrzebuję trochę więcej argumentów niż ten dach .
W czerwcu jak mieliśmy możliwość zahaczyć o Mediolan to bez żalu postawiliśmy jednak na jezioro Iseo.
mysza73 napisał(a):A może się jednak znowu spotkamy gdzieś w tej Italii
dangol napisał(a):Przy lekturze Twoich relacji zawsze u mnie rodzi się pytanie: może jednak wybrać wakacje w Italii, a nie w Grecji?
piekara114 napisał(a):A za miesiąc czekamy na kolejną relację.
wiola2012 napisał(a):tylko się utwierdziłam w przekonaniu, że zrobię sobie podobną wycieczkę: Neapol, Sorrento, Positano .
tony montana napisał(a):Może KIEDYŚ i na mnie przyjdzie czas na Neapol ?
tony montana napisał(a):przejeżdżanie A3 lub plątanie się po rubieżach miasta się nie liczy
megidh napisał(a):Szkoda, ale zapewne niedługo rozpoczniesz nową relację, na co będę czekać z niecierpliwością.
marze_na napisał(a):Ogólnie pojętej większości kojarzy się ze śmieciami .
marze_na napisał(a):piotrf napisał(a):a od dzisiaj Neapol będzie mi się kojarzył z tym Waszym zdjęciem Wezuwiusza w wianuszku świateł miasta
Miło .
Ogólnie pojętej większości kojarzy się ze śmieciami .
_Piotrek_ napisał(a):Syfu rzeczywiście tam nie brakuje, ale mnie się kojarzy z najlepszą margheritą jaką kiedykolwiek i gdziekolwiek jadłem
_Piotrek_ napisał(a):Relacja ze zdjęciami jak zawsze pierwsza klasa.