FUX napisał(a):piekara114 napisał(a):FUX napisał(a):Większa ilością fotek nie będę zanudzał.
To pokaż choć tą dziurę w skale od tej strony...
Na dziobie to jacyś Amerykanie.
Na nas też w BiH jeden felek mówił Amerykany
FUX napisał(a):piekara114 napisał(a):FUX napisał(a):Większa ilością fotek nie będę zanudzał.
To pokaż choć tą dziurę w skale od tej strony...
Na dziobie to jacyś Amerykanie.
marze_na napisał(a):Wszystkich fanów Capri, ujawnionych i podglądających w ukryciu , zapraszam na kolejną odsłonę wyspy .
marze_na napisał(a):Wąskie uliczki Capri pełne są eleganckich butików, uroczych hotelików i drogich restauracji. Każda restauracja chwali się zdjęciami gwiazd, które tu gościły. Patrząc na nie wydaje się, że przez Capri przewinęła się przynajmniej połowa Hollywood
mysza73 napisał(a):Bosko
slawas napisał(a):Raj dla tych co lubią patrzyć przez obiektyw.
Mikeee napisał(a):Re-we-la-cja.
ścieżka skalna piękna. Mógłbym tak łazić tam i nazad.
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Bosko
To kiedy jedziesz
marze_na napisał(a):Zamieniam świąteczny stół na biurko z kompem i szykuję kolejny odcinek .
piekara114 napisał(a):Widoki piękne, ale ciekawi mnie cena ręcznych wyrobów.
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Widoki piękne, ale ciekawi mnie cena ręcznych wyrobów.
Ceny nie szokowały. A przenajmniej nie tak jak ceny na kiecki w Positano .
Większość modeli tych sandałków kosztowała 50 euro, ale całkiem sporo oferowanych było w promocji po 35 (pewnie zeszloroczne ).
Były też egzemplarze bardziej bajeranckie z kamyczkami, kryształkami czy innymi cudami, za które trzeba było zapłacić 70, 80 i więcej.
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):... mamy widok na Capri ...
... na Marina Piccola i oczywiście na Faragloini .
1235.
1236.
1237.
1238.
1239.
1240.
Widoki absolutnie GENIALNE
marze_na napisał(a):...XVI-wieczny kościół Santa Sofia. Plac przed kościołem zdobią ławki, dzieło artysty z Anacapri, Sergio Rubino.