maxredaktor napisał(a):kusi mnie także Arsenał
Ja zastanawiałam się nad muzeum historii morskiej (Museo Storico Navale), ale już się nie zmieściło. Będzie na następny raz .
maxredaktor napisał(a):kusi mnie także Arsenał
maxredaktor napisał(a):My już od blisko dwudziestu lat wracamy I nadal mamy sporo rzeczy do odhaczenia
marze_na napisał(a):Museo Correr w ogóle nie mieliśmy w planie zwiedzać. Kapryśna aura, wiatr, zimno i szare chmury nad Piazza San Marco skłoniły nas jednak, żeby wykorzystać darmowe wejściówki, jakie dostaliśmy razem z biletami do Pałacu Dożów. Daleko nie mamy, wystarczy przejść przez Plac św. Marka.
wiola2012 napisał(a):My mieliśmy więcej szczęścia co do pogody, bo po wyjściu z Pałacu Dożów się pięknie rozpogodziło, ale za to nie skorzystaliśmy z tych darmowych wejściówek. Z przyjemnością sobie pooglądałam u Ciebie co straciliśmy
marze_na napisał(a):Na drugim piętrze Museo Correr znajduje się galeria obrazów, która koncentruje się głównie na malarstwie weneckim do XVI wieku. Szczerze mówiąc mamy już przesyt .
marze_na napisał(a):maxredaktor napisał(a):My już od blisko dwudziestu lat wracamy I nadal mamy sporo rzeczy do odhaczenia
A Museo Correr widzieliście
maxredaktor napisał(a):marze_na napisał(a):A Museo Correr widzieliście
Nie, przyznam że jest nieco dalej na naszej liście.
piotrf napisał(a):Zrozumiałem ( i poczułem ) co to przesyt w oglądaniu wspaniałości w Turcji
Na całe szczęście jest tam mnóstwo gór , rzek , jezior i cztery morza
marze_na napisał(a):maxredaktor napisał(a):Super jedzenie! A wino gdzie
Nie zmieściło się w kadrze .