marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):ale Italii jednak szkoda
Zatęsknimy i wrócimy .
Zawsze można z Iberyjskiego przez Italię do domu wracać
To ja też zamawiam choć jeden słoneczy dzień ... pod koniec kwietniamarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja już mam to miejsce na liście od jakiegoś czasu (chyba Kulki i Kaszubski już pokazywali),
ale to co Mrooczki zapodały, to skandalicznie cudne jest
Bo Mrooczki zamówiły na tą wizytę słoneczną pogodę .
mysza73 napisał(a):To ja też zamawiam choć jeden słoneczy dzień ... pod koniec kwietniamarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja już mam to miejsce na liście od jakiegoś czasu (chyba Kulki i Kaszubski już pokazywali),
To była Civita di Bagnoregio , ale w Orvieto też słoneczkiem nie pogardzęmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):To ja też zamawiam choć jeden słoneczy dzień ... pod koniec kwietniamarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja już mam to miejsce na liście od jakiegoś czasu (chyba Kulki i Kaszubski już pokazywali),
To było Orvieto . Dobrze pamiętam?
Skoro już się pochwaliłaś to zdradź coś więcej .
P.S. My niecałą godzinę temu ostatecznie wybraliśmy kierunek letniego urlopu i skorzystaliśmy z dzisiejszej promocji wizzair'a .
mysza73 napisał(a):Zgodnie z planem wstępnym - Wielkanoc w Italii
Teraz Ty pisz gdzie we wakacje lecicie
marze_na napisał(a):
Myślałam o Andaluzji, ale będzie Sycylia na przełomie maja i czerwca. Na razie kupiliśmy bilety z Katanii do Krakowa .
Chociaż nie wiem czy kupiliśmy to do końca właściwe słowo, bo wykorzystaliśmy środki, jakie wpadają nam na konto wizz jako zwrot 10% kwoty rezerwacji dokonywanych na booking.com. Naprawdę fajna opcja . Szkoda tylko, że wizzair ma tak mało lotów z Wrocławia.
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Zgodnie z planem wstępnym - Wielkanoc w Italii
Teraz Ty pisz gdzie we wakacje lecicie
Piękny plan . U nas święta wyjazdowe na razie nie przejdą .
Myślałam o Andaluzji, ale będzie Sycylia na przełomie maja i czerwca. Na razie kupiliśmy bilety z Katanii do Krakowa .
Chociaż nie wiem czy kupiliśmy to do końca właściwe słowo, bo wykorzystaliśmy środki, jakie wpadają nam na konto wizz jako zwrot 10% kwoty rezerwacji dokonywanych na booking.com. Naprawdę fajna opcja . Szkoda tylko, że wizzair ma tak mało lotów z Wrocławia.
Beata W. napisał(a):Marzenko podpytam w temacie. Rezerwowałam ostatnio loty i nocleg właśnie przez Wizz. Mam niby 20 euraków dostać na konto ale domyślam się że dopiero po wymeldowaniu się z noclegu
piekara114 napisał(a):A jak czytam, to niektórzy na październik dalej nie mogą się doczekać....
Czas na wykorzystanie punktów to 6 miesięcy czy inaczej?