O kurczaczek, 20 Oiro - x 4 osoby 80 Oiro nawet za takie cuda to dość sporo.
No, ale z drugiej strony: taki wjazd na Skałę w Gibie - na naszą czwórkę - 70 funciaków
Pomysł z pierwszą niedzielą miesiąca jest dobry
tony montana napisał(a):O kurczaczek, 20 Oiro - x 4 osoby 80 Oiro nawet za takie cuda to dość sporo.
tony montana napisał(a):Pomysł z pierwszą niedzielą miesiąca jest dobry
Buber napisał(a):To i tak tanio ...
Jak w Barcy za wejście do Casa Batllo i Casa Mila kosztuje ponad 20 jurków na każdy z tych obiektów .
marze_na napisał(a):Buber napisał(a):To i tak tanio ...
Jak w Barcy za wejście do Casa Batllo i Casa Mila kosztuje ponad 20 jurków na każdy z tych obiektów .
Lata temu casy Gaudiego podziwialiśmy tylko z zewnątrz, bo w kieszeni studentów euro na takie atrakcje nie było, ile by nie kosztowały. Obiecałam sobie wtedy, że kiedyś wrócę i zwiedzę. I wrócę, ale przy takich cenach na pewno wybiorę tylko jedną, Casa Mila.
marze_na napisał(a): Istnieje też możliwość zwiedzenia Galerii Uffizi za darmo, tak jak zrobiliśmy to my . Wystarczy odwiedzić Florencję w piewszą niedzielę miesiąca .
kmichal napisał(a):... całkiem sympatyczna ta okrężna trasa ... ...
kulka53 napisał(a):Florencja to marzenie Małgosi. Zresztą ja też chętnie bym miasto pozwiedzał, zwłaszcza przy takiej pogodzie.
kulka53 napisał(a):Niby w szerokim planie na Toskanię i okolice była (nawet miałem wydrukowane to i owo), ale ostatecznie zdecydowaliśmy inaczej rozplanować wtedy podróż. Może jeszcze będzie okazja .