Podczas naszych dwukrotnych krótkich pobytów w Pizie zawsze rozdziawiały nam się japy.
Pierwszy powód to ilośc ludzi, drugi to taki, że nawet ta ilość ludzi nie jest w stanie zmącić piękna tego miejsca, tych fantastycznych budowli
marze_na napisał(a):Niezliczone tłumy turystów w żaden sposób nie są w stanie umniejszyć mojego zachwytu.
kmichal napisał(a):marze_na napisał(a):Pierwszy obiekt na trasie (bo najbliżej B&B), romański Chiesa di San Paolo a Ripa d'Arno i taki zawód .
... jest pretekst żeby wrócić ... ...
mysza73 napisał(a):Coś żeśta Mrooczki popiły chyba w tej Pizie, bo Wam takie krzywe te zdjęcia wyszły
Sara76 napisał(a):mysza73 napisał(a):Coś żeśta Mrooczki popiły chyba w tej Pizie, bo Wam takie krzywe te zdjęcia wyszły ,
no ale i tak pięknie ... jak zwykle
Może i popili
Buber napisał(a): ... tylko czemu w głowie się kręci .
Mikeee napisał(a):Jest jeszcze jedno takie miejsce, gdzie tłumy, a nawet pogoda nie wpłynęły negatywnie na mój odbiór - Wenecja
marze_na napisał(a):kmichal napisał(a):marze_na napisał(a):Pierwszy obiekt na trasie (bo najbliżej B&B), romański Chiesa di San Paolo a Ripa d'Arno i taki zawód .
... jest pretekst żeby wrócić ... ...
Niewystarczający .mysza73 napisał(a):Coś żeśta Mrooczki popiły chyba w tej Pizie, bo Wam takie krzywe te zdjęcia wyszłySara76 napisał(a):mysza73 napisał(a):Coś żeśta Mrooczki popiły chyba w tej Pizie, bo Wam takie krzywe te zdjęcia wyszły ,
no ale i tak pięknie ... jak zwykle
Może i popiliBuber napisał(a): ... tylko czemu w głowie się kręci .
Stanowczo dementuję Pora była zdecydowanie zbyt wczesna na napoje wyskokowe .Mikeee napisał(a):Jest jeszcze jedno takie miejsce, gdzie tłumy, a nawet pogoda nie wpłynęły negatywnie na mój odbiór - Wenecja
Kusi, ale ostatnio najczęściej spoglądam w stronę Sycylii .
Sara76 napisał(a):rocznica ślubu w Wenecji to takie romantyczne
piekara114 napisał(a):I tak mam wrażenie Marzena, że u Ciebie tłumów tu nie ma, bo na niektórych zdjęciach w necie to człowiek na człowieku na alejkach i trawnikach....
tiwa napisał(a):Też byłem, widziałem i podpierałem
Buber napisał(a):wieża na pewno już coś chlapnęła .
Mówisz, masz...Walentynki w Pizie...Buber napisał(a):Warto się wybrać do Toskanii, podobno do Pizy loty dość tanie.
Buber napisał(a):Warto się wybrać do Toskanii, podobno do Pizy loty dość tanie.
kmichal napisał(a): a wnętrze wiadomo - powala ... ...
Mai napisał(a):Wieżę podpieraliście?