Panie Michale, może pozwolisz Marzenie pisać swoją relację
Wiem, że to dla ciebie bardzo trudne do zrozumienia, ale ludzie mają różne opinie i nie każdy musi się z tobą zgadzać.
Lednice napisał(a):Panie Michale, może pozwolisz Marzenie pisać swoją relację
Wiem, że to dla ciebie bardzo trudne do zrozumienia, ale ludzie mają różne opinie i nie każdy musi się z tobą zgadzać.
marze_na napisał(a):Zapraszamy na relację .
Lednice napisał(a):Malta to głównie kierunek plażowy, w zimie jest zimna i jest dobra tylko dla skrajnych desperatów
Lednice napisał(a):...
kmichal napisał(a):...
walp napisał(a):Dziękuję za zaproszenie. Będę śledził (z dystansu)
walp napisał(a):Szkoda, że na samym początku dostało się "skażenie", ale wiem, że tekstem i zdjęciami zaraz to wszystko "oczyścisz".
kmichal napisał(a):Lednice napisał(a):Malta to głównie kierunek plażowy, w zimie jest zimna i jest dobra tylko dla skrajnych desperatów
... widzę, że złośliwy i niedouczony lednice i tutaj zawitał ... ... najpierw zapoznaj się co oferuje Malta, a potem się wypowiadaj, na Malcie zabytków jest dziesiątki razy więcej niż plaż, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd co tam można robić - najpierw jedź, zobacz, a potem wypowiadaj swoje, ostatnio bardzo chybione, i kłamliwe uwagi ... ...
... czekam na cd pięknej Italii ... ...
Pozdrawiam.
FUX napisał(a):I po co eskalujesz animozje?
Lednice napisał(a):Świat jest już taki, że batem nikogo nie zmusisz do tego, że mu się spodoba
Lednice napisał(a):Skończmy te dywagacje i oddajmy głos Marzenie
marze_na napisał(a):Z lotniska Marconi do centrum można się dostać na dwa sposoby. Jeśli komuś nie robi różnicy parę euro, to sprzed terminala do dworca Bolonia Centrale kursuje Aerobus - cena biletu 6 euro. Tańszy wariant to miejski autobus linii 81 lub 91 odjeżdzający z przystanku Birra - cena 1,30 euro, a do tego ważny jest przez 75 minut i umożliwia przesiadanie. Do przystanku Birra trzeba się jednak kawałek przespacerować, najpierw przez lotniskowy parking, potem przez dwa ronda, co najważniejsze cały czas chodnikiem.
Ponieważ różnica w cenie biletów to po dwie porcje gelato zdecydowaliśmy się na spacer .
marze_na napisał(a):Na placu króluje ze swojej fontanny Neptun.
Lednice napisał(a):chyba w dzień nie jest to taki ładne
kmichal napisał(a):A wracając do relacji to proszę napisz Marzena jak się robi w nocy takie fantastyczne foty - jaki masz sprzęt ? ... ...
mysza73 napisał(a):My też rok temu wybrałyśmy spacer do Birry
marze_na napisał(a):Jak w przypadku każdej naszej relacji ja tu tylko piszę . Za zdjęcia odpowiada mój mąż.
marze_na napisał(a):Podstawowy sprzęt do nocnych zdjęć to statyw . Tym razem mieliśmy też ze sobą takie poręczne maleństwo. Bez problemu utrzymywał lustrzankę (canon 60D).