mysza73 napisał(a):
Nie ma się co śmiać . To była moja ostatnia szansa na speedway na żywo zanim się w ortezę wsadzę .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):
Nie ma się co śmiać . To była moja ostatnia szansa na speedway na żywo zanim się w ortezę wsadzę .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):
słoma79 napisał(a):Moja pierwsza...mimo, że nie jedzie drużyna z Poznania to wierz mi, że pół miasta czeka na mecz z prawdziwego zdarzenia
kmichal napisał(a):... zaczynam już się gubić - tu Modena, tam Modena ... ...
kulka53 napisał(a):Modena - pierwsze moje skojarzenia po czasie od naszej wizyty: rzędy pastelowych kamienic, arkad i katedra.
mysza73 napisał(a): ... może za niedługo mąż Ci pomoże dokuśtykać na stadion ...
marze_na napisał(a):
W tej i tak niespiesznej relacji szykuje się parodniowa przerwa. Szpitalne wifi pewnie by udźwignęło temat, ale nie będę małżonka pozbawiać laptopa.
Także pisz Mysza pisz o Rzymie i CT, co by mi się nie nudziło .
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):
W tej i tak niespiesznej relacji szykuje się parodniowa przerwa. Szpitalne wifi pewnie by udźwignęło temat, ale nie będę małżonka pozbawiać laptopa.
Także pisz Mysza pisz o Rzymie i CT, co by mi się nie nudziło .
No teraz to nie mam wyjścia ... ,
bądź dzielna w tym szpitalu (ja na samo słowo szpital źle reaguję ) i wracaj szybko do domu i do "sprawności" pełnej
mysza73 napisał(a):bądź dzielna w tym szpitalu
Mikeee napisał(a):zdrowiej gibko i wracaj do pisania
piekara114 napisał(a):Pomyślności i sprawnych i wypoczętych rączek lekarza życzę i dobrych układów z pielęgniarkami, bo wiadomo, że to one tam rządzą.....