marze_na napisał(a):
sporą maczugę ma ten koleś. Tę w dłoni rzecz jasna...
marze_na napisał(a):
fajna fota - taka romantyczna
kolumna, rower, parasol, ugięta nóżka
mimo, że pogoda słaba, Modena prezentuje się bardzo przyzwoicie...
pozdrawiam,
Michał
Magdalena S. napisał(a):marze_na napisał(a):Suplement kulinarny .
(fotek nie ma, bo jakoś ciągle mam opory przed wznoszeniem obiektywu nad talerzem )
Trzeba wyzbyć się oporów Kulinarne zdjęcia miło potem się ogląda.
Twój talerz... możesz zrobić z nim co chcesz, np. obfotografować przed jedzeniem
mysza73 napisał(a):Ja wlazłam 26 marca ...
Magdalena S. napisał(a):Trzeba wyzbyć się oporów Kulinarne zdjęcia miło potem się ogląda.
Mikeee napisał(a):fajna fota - taka romantyczna
kolumna, rower, parasol, ugięta nóżka
Mikeee napisał(a):mimo, że pogoda słaba, Modena prezentuje się bardzo przyzwoicie...
feniks7 napisał(a):Bo jedzenie (kuchnia regionu) jest jak najbardziej elementem poznawania.
Magdalena S. napisał(a):marze_na napisał(a):Suplement kulinarny .
(fotek nie ma, bo jakoś ciągle mam opory przed wznoszeniem obiektywu nad talerzem )
Trzeba wyzbyć się oporów Kulinarne zdjęcia miło potem się ogląda.
Twój talerz... możesz zrobić z nim co chcesz, np. obfotografować przed jedzeniem
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja wlazłam 26 marca ...
Nie ubolewałam szczególnie, bo widoki ponoć takie sobie? Czekam, aż coś wrzucisz, bo coś Ci się relacja zacięła
Fajnie masz ,marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a): ... bardzo kiepsko się z własną publicznością pożegnali
A my z kolei dopiero jutro się witamy
Do Lublina to masz rzut beretem...mysza73 napisał(a):Czarni zagrają jeszcze jeden mecz (a może dwa ... nadzieja matką głupich ), ale to w Lubinie, więc im nie pomogę obecnością swą
Gdyby o Lublin chodziło nie zastanawiałabym się nawet 5 minut ...piekara114 napisał(a):Do Lublina to masz rzut beretem...mysza73 napisał(a):Czarni zagrają jeszcze jeden mecz (a może dwa ... nadzieja matką głupich ), ale to w Lubinie, więc im nie pomogę obecnością swą
mysza73 napisał(a):Gdyby o Lublin chodziło nie zastanawiałabym się nawet 5 minut ...piekara114 napisał(a):Do Lublina to masz rzut beretem...mysza73 napisał(a):Czarni zagrają jeszcze jeden mecz (a może dwa ... nadzieja matką głupich ), ale to w Lubinie, więc im nie pomogę obecnością swą
PopieramSara76 napisał(a):Mysza - skończ rozpaczać weź się w garść i pisz relację bo rozochociłaś forumowe towarzystwo dwoma włoskimi relacjami Ps. Czekamy