Piękne miasteczka, aż mi się zachciało do Alzacji bo w Twoim kierunku rejczel nie podążę.
Dlatego doceniam możliwość zwiedzenia wirtualnie.
megidh napisał(a):Kwiatowe uliczki w Spello są fantastyczne. Wspaniale uzupełniają te kamienne budynki, dodając im uroku.
piotrf napisał(a):kamienne uliczki tylko na tym zyskują Pięknie
te kiero napisał(a):Piękne miasteczka, aż mi się zachciało do Alzacji
te kiero napisał(a):doceniam możliwość zwiedzenia wirtualnie.
tony montana napisał(a):Ale juz niedługo (o ile ziszczą się plany) parę krótkich wyjazdów się szykuje
marze_na napisał(a):Życzę realizacji planów. Będzie później co oglądać na forum . Italia ciągle z banem czy się złamałeś?
te kiero napisał(a):Powetowałaś sobie tymi posadzkami w zamian za Splitskie ominięte.
piekara114 napisał(a):Sposób prezentacji mozaik od razu przypomniał mi naszą wizytę na Cyprze, a mozaiki z ptactwem macedońskie Stobi
maxredaktor napisał(a):Równie cudne przyrodnicze mozaiki można też podziwiać w Akwilei
Punkt archeologiczny jest niewielki (w porównaniu z innymi), ale zawartość bardzo przyjemna dla oka I łatwo się tam dostać -od autostrady, a de facto węzła autostradowego Grecja-Skojpe to 250 m. Wejście, po mocno niekorzystnym przeliczeniu na eur, to 3 euraski.marze_na napisał(a):Cypryjskie pamiętałam z Twojej relacji, ale Stobi musiałam sobie wygooglować. Świetne miejsce.piekara114 napisał(a):Sposób prezentacji mozaik od razu przypomniał mi naszą wizytę na Cyprze, a mozaiki z ptactwem macedońskie Stobi