Kolejna wspaniała relacja Twojego autorstwa , Dziękuję

Podobnie jak Agnieszka mam plan . . . bardzo lubię kamienie poukładane w taki sposób

Pozdrawiam
Piotr
Lidia K napisał(a):Tak sobie myślę, że nawet jeśli nie pojedziemy na południe Włoch to przynajmniej widziałam (Waszymi oczami) więcej niż znajdziemy w naszym przewodniku.
Lidia K napisał(a):Na Toskanię też się zapisuję. Znając Wasze zainteresowanie bardziej architekturą niż samymi widokami wiem, że będzie ciekawie.
piotrf napisał(a):Usłyszałem dzisiaj :"Po co mamy tam jechać , jak ci mało - poczytaj jeszcze raz relację Marzeny"![]()
piotrf napisał(a):Kolejna wspaniała relacja Twojego autorstwa
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):Naprawdę zachęciliście obiema relacjami z Kampanii. Nabrałem mocnego apetytu na ten region Włoch.
Czyli warto było pisać. Mam nadzieję, że na żywo spodoba Ci się jeszcze bardziej i nie będziesz nas potem przeklinał pod nosem
.
Gandalf Biały napisał(a):Ja również dziękuje pięknie to pokazaliście i kolorowo a fotki super bardzo zachęcające do odwiedzenia tego zakątka Włoch.
Pisało się w sumie lekko, łatwo i przyjemnie, bo Kampania skradła kawałek serca.
kmichal napisał(a):żona już od dawna namawia mnie na Neapol
Żony trzeba słuchać.
kulka53 napisał(a):Będzie o czym myśleć i co rozważać zimą i na wiosnę... bo choć bardziej skłanialiśmy się zawsze do "obcasa" , to właśnie ta relacja pokazała, że może i warto spojrzeć w drugą stronę
Jeśli dysponujecie dłuższym urlopem może da się to jakoś połączyć. Nie mam natomiast wątpliwości, że obcas też jest szalenie atrakcyjnym kierunkiem i sama patrzę w tamtą stronę coraz tęskniej.mysza73 napisał(a):Dzięki Mrooczki, jak zwykle było pięknie
![]()
![]()
Tylko kamieni trochę dużo![]()
.
Mikeee napisał(a):Teraz niecierpliwie czekam na Waszą Toskanię![]()
Ja też czekam niecierpliwie. Na wenę.
Mniejszy problem z mobilizacją jest wtedy, gdy mam do pokazania miejsca "nieoblatane" na forum. A w Toskanii każdy był i każdy widział, a przynajmniej liznął. No i w tej podróży zabrakło trochę chemii, nie ma w nas takiego entuzjazmu jak po powrocie z Kampanii czy Sycylii... Chyba zaczynam rozumieć co mają na myśli ci wszyscy, którzy mówią, że prawdziwe Włochy zaczynają się na południe od Rzymu
.
Ale tytuł dla relacji już mam.
piekara114 napisał(a):Super, ze piszesz, bo taki feryjny wypad od zeszlego roku mi po glowie chodzi....
aga_stella napisał(a):Tak jak napisała mysza też wolałabym Sycylię, ale bardzo chętnie śledzić będę i zwiedzanie Neapolu.
marze_na napisał(a):
Cześć.
Sycylia to taaaaaaaka kobyła, że nawet się teraz nie próbuję z tym mierzyć. A Napoli? Krótki wypad, zdjęć nie za wiele, więc powinno pójść szybko.