WoW !!!
Lubie te klimaty tajemnicze korytarze i walki na arenie ...
Kapitalne fotki z amfiteatru swoją drogą ciekawe który z walczących stracił te dwie nogi ...???
Odwiedziliście piękne miejsce ...
Pozdrawiam .
marze_na napisał(a):Tym dość ponurym i deszczowym odcinkiem kończymy naszą relację z kwietniowego pobytu w Kampanii.
Pokazaliśmy wszystko co warte było pokazania . Zachęcamy, by Neapol i jego okolice zobaczyć i poczuć osobiście .
marze_na napisał(a):Dziękujemy wszystkim za obecność i komentarze .
marze_na napisał(a): Zachęcamy, by Neapol i jego okolice zobaczyć i poczuć osobiście .
marze_na napisał(a):Dziękujemy wszystkim za obecność i komentarze .
Mikeee napisał(a):Naprawdę zachęciliście obiema relacjami z Kampanii . Nabrałem mocnego apetytu na ten region Włoch.
Gandalf Biały napisał(a):Ja również dziękuje pięknie to pokazaliście i kolorowo a fotki super bardzo zachęcające do odwiedzenia tego zakątka Włoch.
kmichal napisał(a):żona już od dawna namawia mnie na Neapol
kulka53 napisał(a):Będzie o czym myśleć i co rozważać zimą i na wiosnę... bo choć bardziej skłanialiśmy się zawsze do "obcasa" , to właśnie ta relacja pokazała, że może i warto spojrzeć w drugą stronę
mysza73 napisał(a):Dzięki Mrooczki , jak zwykle było pięknie
Mikeee napisał(a):Teraz niecierpliwie czekam na Waszą Toskanię
mysza73 napisał(a):Jedni lubią kamienie, inni lazury, a jeszcze inni uliczki ...marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Dzięki Mrooczki , jak zwykle było pięknie
Tylko kamieni trochę dużo .
dawaj Toskanię, bo Italii mi brakuje (ale mam plan )
marze_na napisał(a):Mniejszy problem z mobilizacją jest wtedy, gdy mam do pokazania miejsca "nieoblatane" na forum. A w Toskanii każdy był i każdy widział, a przynajmniej liznął. No i w tej podróży zabrakło trochę chemii , nie ma w nas takiego entuzjazmu jak po powrocie z Kampanii czy Sycylii... Chyba zaczynam rozumieć co mają na myśli ci wszyscy, którzy mówią, że prawdziwe Włochy zaczynają się na południe od Rzymu .
Ale tytuł dla relacji już mam .