A tu nasz nocleg uchwyciłaś, balkon na drugim piętrze z jedną doniczka nad latarnią
marze_na napisał(a):
Piękne zdjęcia, sprawdzone informacje, cała relacja wielce pomocna przy planowaniu podróży
marze_na napisał(a):
piotrf napisał(a):Bardzo dziękuję za piękną relację i końcowe zestawienie kosztów , mam nadzieję że do wiosny 2019 ceny zbytnio nie wzrosną i nam również dopisze pogoda . . .
piekara114 napisał(a):Cześć Marzena,
fajnie u Ciebie było
piekara114 napisał(a):A następnyplanowany kierunek to gdzie?
Mai napisał(a):A tu nasz nocleg uchwyciłaś, balkon na drugim piętrze z jedną doniczka nad latarnią
Mai napisał(a):Piękne zdjęcia, sprawdzone informacje, cała relacja wielce pomocna przy planowaniu podróży
dangol napisał(a):Pełen szacun za świetnie zorganizowaną wyprawę i super zdjęcia .
Dziękuję za wstawki kulinarne Jak zwykle fajnie się z Wami zwiedzało
dangol napisał(a): (przy okazji .... jak wrażenia z tegorocznej Europy na Widelcu? Widziałam tam Was w sobotę )
piotrf napisał(a):Bardzo dziękuję za piękną relację i końcowe zestawienie kosztów , mam nadzieję że do wiosny 2019 ceny zbytnio nie wzrosną i nam również dopisze pogoda . . .
marze_na napisał(a):Tak z ciekawości zapytam - jak jest z temperaturą wody na Sycylii w tym okresie?
Beata W. napisał(a):Mam nadzieję, że kiedyś Twoja relacja przyda się w roli przewodnika
_Piotrek_ napisał(a):Bardzo fajna i inspirująca relacja.
walp napisał(a): Grazie
mysza73 napisał(a):Autem czy Trenitalią?marze_na napisał(a):Toskania .
kulka53 napisał(a):Zdecydowanie czuję się zachęcony do tego by się tam wybrać, kilka miejsc podobało mi się bardzo, choćby Segesta...
kulka53 napisał(a):Koszty spore... to ja jednak wolę się autem przejechać
marze_na napisał(a):Jeśli auto robi jednocześnie za dach nad głową to ma to sens .
marze_na napisał(a):Florencja - Arezzo - Cortona - Orvieto - Siena - Piza - Lukka - Pistoia - Prato