elka21 napisał(a):Mai napisał(a):Znaczy Marzena podróżuje już?piekara114 napisał(a):W okolicach Neapolu się kręci....
Czyli, jak wróci, szykuje się nowa relacja
Na pewno!
Ech, tacy to i pożyją
NAPOLI!
elka21 napisał(a):Mai napisał(a):Znaczy Marzena podróżuje już?piekara114 napisał(a):W okolicach Neapolu się kręci....
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):No daj Marzenka jakąś fotkę z wyjazdu, no..
Je też ładnie proszę
tony montana napisał(a):NAPOLI!
tony montana napisał(a): widzę, że Volcano jeszcze STOI
piekara114 napisał(a):Jak pranie i Vespy są to wszystko ok w Napoli...
Mai napisał(a):Wczoraj widziałam filmik "na żywo" z Trapanii, Eric i Palermo, ludzie w kurtkach dzieci w czapkach
A tu proszę słonko świeci, krótki rękawek widzę więc wnioskuje że ciepło
krakusowa napisał(a):Może wreszcie namówię krakusa na te Włochy
Wtedy Neapol obowiązkowy
mysza73 napisał(a):Marzenka, może byś tak trochę ciepełka przesłała w naszą stronę
marze_na napisał(a):Około 20 stopni.
Ale miejscowi chodzą w swetrach, kurtkach i kozakach .
Mai napisał(a):I jak tam? już w kraju czy jeszcze Italia?
Mai napisał(a):Bo nie mogę się doczekać dalszego ciągu
maslinka napisał(a):To samo widzieliśmy w Trieście i w Piranie w Wielkanoc
18-20 stopni, pełne słońce, więc odczuwalna przynajmniej 25. My w krótkich rękawkach, sandałach, gołe nogi, nareszcie... Miejscowi w kurtkach (często grubych, puchówki nawet widziałam ) i kozakach.
marze_na napisał(a):Na Nat Geo People leci teraz cykl Dolce vita według Davida Rocco: Neapol (aktualnie w programie jest 6 odcinków). Z perspektywy lokalnej kuchni świetnie pokazany jest klimat miasta i temperament jego mieszkańców. Neapol, który skradł nasze serca .
Polecam .
tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Na Nat Geo People leci teraz cykl Dolce vita według Davida Rocco: Neapol (aktualnie w programie jest 6 odcinków). Z perspektywy lokalnej kuchni świetnie pokazany jest klimat miasta i temperament jego mieszkańców. Neapol, który skradł nasze serca .
Polecam .
NO TO na Co czekasz?
Mai napisał(a):korzystaliście może z http://card.trapaniwelcome.it/ ?