Balkoniki - palce lizać
Trzeba załatwić dobrą pogodę na przełom maja i czerwca , żeby Wam słoneczne wsparcie zdjęciowe zapewnić . . .
Pozdrawiam
Piotr
kulka53 napisał(a):Po Syrakuzach (Ortiglii) Noto obowiązkowym punktem nr 2
Mikeee napisał(a):WOW. Piękna balkonowa seria
piotrf napisał(a):Trzeba załatwić dobrą pogodę na przełom maja i czerwca , żeby Wam słoneczne wsparcie zdjęciowe zapewnić . . .
tony montana napisał(a):Okno pogodowe mielismy wczoraj (czwartek), ale pol czwartku jechalismy ze Sciacca do Noto oraz dzis
tony montana napisał(a):Dzis zwiedzilismy Syrakuzy oraz Modice (oba miasta wspaniale, klimat wieczornej Modiki niepowtarzalny)
tony montana napisał(a):Generalnie troche marzniemy
marze_na napisał(a):30.09 - Modica
Kolejny obowiązkowy punkt na naszej trasie to ukryta pośród gór Iblei Modica. Malownicze położenie jest głównym atutem tego miasteczka, którego domy ciasno stłoczone są na zboczach wąwozu.
tony montana napisał(a):zobaczylismy jak dla mnie HIT - Scicli oraz zawod czyli troche Ragusy Ibla
dangol napisał(a):Fajnie, że fotki słoneczne
te kiero napisał(a):ładnie wygląda to morze domów, szczególnie w tym przyświcającym słońcu
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):zobaczylismy jak dla mnie HIT - Scicli oraz zawod czyli troche Ragusy Ibla
Po cichu liczyłam, że zdążymy zajrzeć do Scicli, ale jednak zabrakło nam czasu.
Ragusa i zawód . My nie mogliśmy z Iblii wyjechać .
.
tony montana napisał(a):Palazzolo Acreide tez dzis - liczyl na wiecej szczerze mowiac
tony montana napisał(a):Jutro koniec - Taormina i zobaczymy co jeszcze, moze AciTrezza
Nie wiem czy Acireale warto?