marze_na napisał(a):
Kto leci po piłkę?
Pzdr
marze_na napisał(a): Jeden z dodatkiem migdałów, drugi z orzechami pistacjowymi [/url].
Takich makaronów jeszcze jadłam, koniecznie muszę przyrządzić na jakiś grudniowy obiad.marze_na napisał(a): Kupowanie biletu andata e ritorno było więc zawsze mniejszym ciężarem dla portfela
kaszubskiexpress napisał(a):Gdyby Wam nie smakowało, to moglibyście bezkarnie napisać, że ch...... ta knajpa
Vjetar napisał(a):Kto leci po piłkę?
dangol napisał(a): Takich makaronów jeszcze jadłam, koniecznie muszę przyrządzić na jakiś grudniowy obiad.
marze_na napisał(a):Na terminal autobusowy pójdziemy sobie przez Villa Comunale.
Wstęp do parku jest bezpłatny.
mysza73 napisał(a):No bez przesady ...
ale nie chcesz chyba powiedzieć, że gdzieś płaciliście za wstęp do parku ,
mysza73 napisał(a):a apartman wcale tani nie był, ja staram się za naszą trójkę nigdy więcej jak 60 euro nie płacić
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):No bez przesady ...
ale nie chcesz chyba powiedzieć, że gdzieś płaciliście za wstęp do parku ,
No wyobraź sobie, że w Palermo już trzeba płacić .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):a apartman wcale tani nie był, ja staram się za naszą trójkę nigdy więcej jak 60 euro nie płacić
Pisałam przecież, że w Taorminie to drożyzna . W końcu to kurort, perła i takie tam .
mysza73 napisał(a):No to chyba wrócę na moje tory myślenia ... , tylko jeszcze męża muszę urobić, że to jest dobry kierunek
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):No to chyba wrócę na moje tory myślenia ... , tylko jeszcze męża muszę urobić, że to jest dobry kierunek
Dalej było już tylko taniej . Nawet dużo taniej .
Małżonek nie chce do Grecji? No ja mu się w sumie nie dziwię , bo ja też nie chcę .
marze_na napisał(a):Poza tym zgromadzono tu trochę pamiątek z II wojny światowej.
Jedna szczególnie interesująca.