marze_na napisał(a):6:55
O 5:08 mamy autobus na lotnisko, o 5:00 muszę wyjść z domu. Nie pośpimy .
Ale za to macie cały dzień w Italii
Ja mam lot o 12.50, ale też nie pośpię, bo do Modlina muszę dojechać i jeszcze po Zuzie wstąpić
mysza73 napisał(a):Na Karpaty mam lot o 6 z Modlinapiekara114 napisał(a):Nie narzekajcie. Bo jak ja mam lot o 6 to o 2 wyjeżdżamy z domu...
dangol napisał(a):Nie wyśpicie się, ale za to CAŁY urlopowy dzionek spędzicie już w pięknych miejscach
marze_na napisał(a):megidh napisał(a):Bardzo jestem ciekawa tych europejskich marionetek.
Zapraszam .
Po dzisiejszych emocjach sportowych udało mi się jednak przygotować odcinek .
marze_na napisał(a):A muzeum w sumie mało popularne i rzadko wspominane na blogach.
marze_na napisał(a):Bardzo doceniam bliskość lotniska .
megidh napisał(a):marze_na napisał(a):Po dzisiejszych emocjach sportowych udało mi się jednak przygotować odcinek .
Bo zostałaś pozytywnie zmotywowana zwycięstwem swojej drużyny.
U mnie też się sportowo sporo wczoraj działo - jedni wygrali (Raków), drudzy przegrali (Włókniarz).
megidh napisał(a):Świetne to muzeum. Aż żal, że nie trafiliście na jakieś przedstawienie.
megidh napisał(a):marze_na napisał(a):Bardzo doceniam bliskość lotniska .
Super macie. Ja do Pyrzowic też nie mam zbyt daleko, ale jednak tą godzinę trzeba na dojazd poświęcić i jeszcze za parking płacić.
piekara114 napisał(a):Nie narzekajcie. Bo jak ja mam lot o 6 to o 2 wyjeżdżamy z domu...
marze_na napisał(a):Wejdziemy na wieżę kościoła Sant'Antonio Abate przy Via Roma.
Bilet na wieżę kosztuje 4€ i upoważnia także do wejścia na kopułę kościoła Santissimo Salvatore przy Via Vittorio Emanuele.
To ten mój ulubiony aktualnie punkt widokowy w Palermo .
Już w następnym odcinku .