Był pomysł , były fajne ceny biletów lotniczych i "atmosfera" korzystna i . . . wirus zniweczył plany
Zobaczę u Ciebie co nas ominęło tą razą , a może jesienią się uda ( kolory inne , pełniejsze )
Pozdrawiam
Piotr
piekara114 napisał(a):Ale fajnie, że piszesz. Zastanawiałam się czy coś skrobniesz...
piekara114 napisał(a):Koleżanka trafiła swego czasu na piękną pogodę.
piekara114 napisał(a):marze_na napisał(a):
Odjazd bezpośrednio z terminala. Coś jak w podkrakowskich Balicach.
Ciekawe czy cena też tak wygórowana jak w Krakowie Nie pisząc już o częstotliwości kursów
piotrf napisał(a):Zobaczę u Ciebie co nas ominęło tą razą , a może jesienią się uda ( kolory inne , pełniejsze )
tony montana napisał(a):OOO
tony montana napisał(a):Czy będzie jednak trochę "słonecznej Italii" ? Hihi
Przecież cały czas piszę, Peloponez i Ateny...marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Ale fajnie, że piszesz. Zastanawiałam się czy coś skrobniesz...
A ja się zastanawiam czy Ty coś w końcu skrobniesz... Najbardziej byłabym zainteresowana tym trekkingiem na Etnie
marze_na napisał(a): Forumowe relacje Tonego, Danusi czy Margaret-ki pokazywały, że Sycylia zimą to niekoniecznie najlepszy pomysł ze względu na kapryśną pogodę
marze_na napisał(a): Bo wymyśliłam sobie, że tym razem polecimy przede wszystkim jeść i buszować po bazarach
piekara114 napisał(a):Przecież cały czas piszę
mysza73 napisał(a):Tony pewnie w słonecznej Szkocji albo pięknej Francji
dangol napisał(a):Ze względu na spacerowe zwiedzanie, faktycznie mogłoby być mniej kapryśnie . Skoro jednak podstawowy cel wypadu do Palermo był taki, jak u Was …
… to było spoko !
Do tego stopnia, że kiedyś chętnie był to powtórzyła !
dangol napisał(a):Chętnie póki co podpatrzę, co jeszcze i gdzie warto zjeść w Palermo .
maslinka napisał(a):Pomysł na wycieczkę w celach kulinarnych - bardzo fajny
Popierammarze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Przecież cały czas piszę
O Sycylii napisz .
No raczejmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Tony pewnie w słonecznej Szkocji albo pięknej Francji
No na pewno nie we Włoszech, bo na Italię ma przecież bana .
mysza73 napisał(a):Popierammarze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Przecież cały czas piszę
O Sycylii napisz .No raczejmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Tony pewnie w słonecznej Szkocji albo pięknej Francji
No na pewno nie we Włoszech, bo na Italię ma przecież bana .
Poza tym Italia jest przecież nudna
tony montana napisał(a):No ale już wracam z krótkich wojaży Treni Italia
maslinka napisał(a): Ja bym się chyba zdecydowała na babeczkę z poziomkami
piotrf napisał(a):Marzena , takie zdjęcia , o tej porze
599 napisał(a):Marzena,
jak Ty mnie
"wpieniasz"
z tą Italią,