Kosztuje coś ta góra Castello?
(nie to żebym kiedyś skorzystał ale tak pytam hihi
mysza73 napisał(a):A czy jutro może być już dziś?marze_na napisał(a):Ten portal zdobi katedrę w Altamurze (jutro pojedziemy tam na wycieczkę ).
mysza73 napisał(a):Ja wczoraj byłam u mojej pani gastrolog ...
piotrf napisał(a):zamek , a w szczególności wystawa - rewelacja.
mysza73 napisał(a):Super te klimaty "makaronowe"
Ja wczoraj byłam u mojej pani gastrolog i jak jek opowiedziałam o moich dolegliwościach, to stwierdziła, że ja gdzieś na południu powinnam mieszkać
Poprosiłam żeby mi to dała na piśmie, coby mąż nie mówił, że zmyślam
Szkoda tylko, że ta recepta jest 100% płatna
Na paliwie zaoszczędzi ... ale i nic nie zarobi jak nie będzie jeździł do obotytony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Super te klimaty "makaronowe"
Ja wczoraj byłam u mojej pani gastrolog i jak jek opowiedziałam o moich dolegliwościach, to stwierdziła, że ja gdzieś na południu powinnam mieszkać
Poprosiłam żeby mi to dała na piśmie, coby mąż nie mówił, że zmyślam
Szkoda tylko, że ta recepta jest 100% płatna
Mysza nic prostszego
Namawiasz GK abyście kupili chatę na tej Waszej (nudnej nieco) Sycylii czy innej wyspie z odrapanymi domami i lu
Alternatywnie zamiast przeprowadzać się na stałe, możecie spędzać tam czas od listopada do kwietnia
I GK na paliwie do pracy zaoszczędzi hihi
A za zaoszczędzona na paliwie kasę kupicie za jakiś czas drugie mieszkanie
Mamy więc w jednym miejscu przegląd elementów architektonicznych z nawspanialszych apulijskich katedr. Dla mnie bomba
Jestem zachwycona, że to po co zwykle trzeba mocno zadzierać głowę, mamy na wyciągniecie ręki. Zwłaszcza, że mam ogromną słabość do romańskiej rzeźby