(nie to żebym kiedyś skorzystał
.png)
.png)

.png)
mysza73 napisał(a):A czy jutro może być już dziś?marze_na napisał(a):Ten portal zdobi katedrę w Altamurze (jutro pojedziemy tam na wycieczkę).
..png)

.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Ja wczoraj byłam u mojej pani gastrolog ...
piotrf napisał(a):zamek , a w szczególności wystawa - rewelacja.
.png)
mysza73 napisał(a):Super te klimaty "makaronowe"![]()
Ja wczoraj byłam u mojej pani gastrologi jak jek opowiedziałam o moich dolegliwościach, to stwierdziła, że ja gdzieś na południu powinnam mieszkać
![]()
Poprosiłam żeby mi to dała na piśmie, coby mąż nie mówił, że zmyślam![]()
Szkoda tylko, że ta recepta jest 100% płatna![]()
.png)
Na paliwie zaoszczędzi ... ale i nic nie zarobi jak nie będzie jeździł do obotytony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Super te klimaty "makaronowe"![]()
Ja wczoraj byłam u mojej pani gastrologi jak jek opowiedziałam o moich dolegliwościach, to stwierdziła, że ja gdzieś na południu powinnam mieszkać
![]()
Poprosiłam żeby mi to dała na piśmie, coby mąż nie mówił, że zmyślam![]()
Szkoda tylko, że ta recepta jest 100% płatna![]()
Mysza nic prostszego
Namawiasz GK abyście kupili chatę na tej Waszej (nudnej nieco) Sycylii czy innej wyspie z odrapanymi domami i lu
Alternatywnie zamiast przeprowadzać się na stałe, możecie spędzać tam czas od listopada do kwietnia
I GK na paliwie do pracy zaoszczędzi hihi
A za zaoszczędzona na paliwie kasę kupicie za jakiś czas drugie mieszkanie
.png)

.png)
Mamy więc w jednym miejscu przegląd elementów architektonicznych z nawspanialszych apulijskich katedr. Dla mnie bomba
Jestem zachwycona, że to po co zwykle trzeba mocno zadzierać głowę, mamy na wyciągniecie ręki. Zwłaszcza, że mam ogromną słabość do romańskiej rzeźby
.