Fakt, że zdjęcia macie super fajne i często można na nich zobaczyć elementy, które trudno dojrzeć okiem, bo są gdzieś wysoko na fasadach. Dzięki za inspirującą relację.
.png)
Fakt, że zdjęcia macie super fajne i często można na nich zobaczyć elementy, które trudno dojrzeć okiem, bo są gdzieś wysoko na fasadach. .png)
aga_stella napisał(a):Apulia faktycznie piękna jest. Uprzejmie zatem donoszę, że Mroczki nie nakłamałyFakt, że zdjęcia macie super fajne i często można na nich zobaczyć elementy, które trudno dojrzeć okiem, bo są gdzieś wysoko na fasadach.
Dzięki za inspirującą relację.
.png)
aga_stella napisał(a):Apulia faktycznie piękna jest. Uprzejmie zatem donoszę, że Mroczki nie nakłamały![]()
.png)
megidh napisał(a):Czyli Apulia przez Ciebie została odwiedzona. Zazdroszczę.
To kiedy relacja ?.
marze_na napisał(a):aga_stella napisał(a):Apulia faktycznie piękna jest. Uprzejmie zatem donoszę, że Mroczki nie nakłamały![]()
Bardzo miło mi to czytać.
Ciekawa jestem czy masz swoją listę apulijskich hitów?
I jak poszło z wypożyczeniem auta?
.png)
aga_stella napisał(a):megidh napisał(a):To kiedy relacja ?.
Myślę, że będzie. Zdjęcia muszę ogarnąć.
. Zmotoryzowani pewnie dotarliście w miejsca, gdzie jeszcze nie dałam rady
.aga_stella napisał(a):Z autem poszło dobrze, ale zdecydowaliśmy się na droższą wypożyczalnię Hertz.
.png)
marze_na napisał(a):Z ciekawości, jakie koszty?
.png)
aga_stella napisał(a): My zapłaciliśmy 1360 zł (od 1 do 10 października), ale przy czterech osobach uznaliśmy, że damy radę i wolimy święty spokój.
pawelg napisał(a):Bardzo piękne miejsca.
I pięknie sfotografowane...
Oglądanie tej relacji to była niezwykła przyjemność.
Dziękuję
.png)
aga_stella napisał(a):Włoska wypożyczalnia to koszt 700 zł (za tyle samo dni). My zapłaciliśmy 1360 zł (od 1 do 10 października), ale przy czterech osobach uznaliśmy, że damy radę i wolimy święty spokój.
.png)
majkik75 napisał(a): Z tego co słyszałem, to we Włoszech lepiej mieć pełne ubezpieczenie. Lubią podobnież wskazywać nowe rysy których oczywiście wcześniej nie było
majkik75 napisał(a):marze_na - super relacja
.png)
marze_na napisał(a):Nie doceniasz. Potrafią podprowadzić auto nieszczęśnikowi, który postanowił zaoszczędzić na ubezpieczeniu i skasować 2 - 3 tys. euro depozytu.
.png)
majkik75 napisał(a):A widzisz, Ci Włosi ...![]()
![]()
..png)
majkik75 napisał(a):
I pewno tzw. "full cover" ? Z tego co słyszałem, to we Włoszech lepiej mieć pełne ubezpieczenie. Lubią podobnież wskazywać nowe rysy których oczywiście wcześniej nie było
pozdrawiam, Michał
marze_na napisał(a):Na 94 dni urlopu spędzonego we Włoszech, samochód wypożyczyliśmy aż![]()
na 4 dni. Oczywiście z "full cover", żeby znając realia nie kusić losu i nie zepsuć sobie wakacji.

.png)
aga_stella napisał(a):No jasne - pełne ubezpieczenie. Jak poczytasz o wypożyczaniu auta zwłaszcza na południu Włoch, to wręcz się odechciewa. Apulia, Kalabria i Sycylia - to pod tym względem dziwne regiony.
.png)
majkik75 napisał(a):aga_stella napisał(a):No jasne - pełne ubezpieczenie. Jak poczytasz o wypożyczaniu auta zwłaszcza na południu Włoch, to wręcz się odechciewa. Apulia, Kalabria i Sycylia - to pod tym względem dziwne regiony.
Tak, już kiedyś się orientowałem ... Ale jest tak grubo, że lepiej nie brać ? Rozwiniesz proszę pojęcie "dziwne regiony" ?
Bo wiecie, jak dojdę do momentu zachwytu na Rzymem (a dojdę), to porzucę Cro na wakacje i będzie trzeba szukać nowych kierunków ..![]()
![]()
pozdrawiam, Michał