Beata W. napisał(a):W końcu plany są po to żeby je realizować
... dokładnie, a do tego będę miał informacje o wyspie z pierwszej ręki ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):W końcu plany są po to żeby je realizować
... dokładnie, a do tego będę miał informacje o wyspie z pierwszej ręki ... ...
Pozdrawiam.
A to Ty gdzie na te ferie polecisz? Kreta? Rodos?Beata W. napisał(a):A Sycylia mocno w głowie siedziała mi właśnie na ferie ale ostatecznie przegrała jednak z grecką wyspą
piekara114 napisał(a):A to Ty gdzie na te ferie polecisz? Kreta? Rodos?Beata W. napisał(a):A Sycylia mocno w głowie siedziała mi właśnie na ferie ale ostatecznie przegrała jednak z grecką wyspą
Ale masz fajnieBeata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):A to Ty gdzie na te ferie polecisz? Kreta? Rodos?Beata W. napisał(a):A Sycylia mocno w głowie siedziała mi właśnie na ferie ale ostatecznie przegrała jednak z grecką wyspą
Beatka, jak już pisałam Michałowi będzie Santorini, niestety w dużej mierze ze współpracą z Rayanerem więc mam nadzieję, że nic nie wykombinują złego do stycznia
Ale masz fajniemysza73 napisał(a):[:wink:
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a): Ale masz fajnie
Trzymam kciuki ... żeby Rajanowi nie odwaliło
A dziękuję, to jeszcze trzymaj za pogodę, bo bilety kupione i chata zapłacona więc już nic nie zmienię
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a): Ale masz fajnie
Trzymam kciuki ... żeby Rajanowi nie odwaliło
A dziękuję, to jeszcze trzymaj za pogodę, bo bilety kupione i chata zapłacona więc już nic nie zmienię
Trzymam
A gdzie ten apartman?
marze_na napisał(a):Kończąc ten skandaliczny off-top napiszę tylko, że też zaczęłam przymiarki do zimowego urlopu.
W Dolomity chcemy się wybrać .
Ale na razie wracajmy do Otranto.
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):W Dolomity chcemy się wybrać .
Ja też ... ale na Boga, nie zimą
tony montana napisał(a):Pobyt w Otranto w 2013 wspominamy milo.
Ale lazury mielismy od poczatku