marze_na napisał(a):zaczynamy spacerem po barokowym Lecce
... taki spacer to ja rozumiem ... ... cóż można napisać - no pięknie, pięknie ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):[
Specjalistką od latania to ja nie jestem, bo ja dużo nie latam (główne wakacje letnie to samochodem), nie to co Mroczki, Tony czy Mysza ... ale w pracy sporo biletów to już kupuję, no i wkręciłam się w czytanie w forum o lataniu i jakieś tam wnioski mam....
Beata W. napisał(a):Chociaż do Bari chętnie na jakiś dłuższy weekend się wybiorę jak czas i budżet pozwoli.
tony montana napisał(a): dawno nigdzie nie byłem
kmichal napisał(a):... taki spacer to ja rozumiem ... ... cóż można napisać - no pięknie, pięknie ...
Na pewno zdecydowanie mniej niż Tytony montana napisał(a):No, no, akurat....żebym Ci nie policzył wyjazdów w ostatnich latach Betipiekara114 napisał(a):Specjalistką od latania to ja nie jestem, bo ja dużo nie latam (główne wakacje letnie to samochodem), nie to co Mroczki, Tony czy Mysza ... ale w pracy sporo biletów to już kupuję, no i wkręciłam się w czytanie w forum o lataniu i jakieś tam wnioski mam....
A ja dokładnie 14 razytony montana napisał(a):Ja leciałem samolotem może góra 30-40 razy
Beata W. napisał(a):Na początku te Castello trochę mi się z Lefkadą skojarzyło
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):
Ja leciałem samolotem może góra 30-40 razy
A ja dokładnie 14 razy
kmichal napisał(a):... fajne ujęcie z chmurkami ... ...
piekara114 napisał(a):A jak kaw nie pijam (tylko frappe w Grecji i na Cyprze, i mrożoną w Cro) to taką kawkę to bym wciągnęła....