marze_na napisał(a):Największą atrakcję placu jest Pescaria, miejsce, gdzie ponoć podają najlepsze ryby i owoce morza w Apulii.
Podają , czy rozdają
Pozdrawiam
Piotr
p.s. Piękny awatarek
marze_na napisał(a):Największą atrakcję placu jest Pescaria, miejsce, gdzie ponoć podają najlepsze ryby i owoce morza w Apulii.
kmichal napisał(a):marze_na napisał(a):Poligniano a Mare
... widzę, że klimaty bez zmian - wypisz, wymaluj maltańskie ... ...
piotrf napisał(a):marze_na napisał(a):Największą atrakcję placu jest Pescaria, miejsce, gdzie ponoć podają najlepsze ryby i owoce morza w Apulii.
Podają , czy rozdają
tony montana napisał(a):Widzę pustki na plaży w Polignano, no tak ale to wiosna jeszcze
W lipcu szpilki tam nie da rady włożyć
Mój wschód już naprawiłam , postaram się też "naprawić" dziś całą relacjęmarze_na napisał(a):Wschód słońca w Monopoli
Długo prześladowały mnie zdjęcia wschodu słońca, jakie z Monopoli przywiozła Agnieszka. Niestety wyparowały już z relacji
Wschód słońca stał się więc punktem obowiązkowym pobytu . Bez wahania nastawiliśmy budzik na nieludzko barbarzyńską porę i pomaszerowaliśmy na lungomare.
5:34, szczyt poświęcenia .
Ale jak to wracacie spać ... przecież słoneczko wstało ... do robotymarze_na napisał(a):Umiarkowanie usatysfakcjonowani wracamy do apartamentu odespać .
mysza73 napisał(a):Mój wschód już naprawiłam , postaram się też "naprawić" dziś całą relację
mysza73 napisał(a):Ale jak to wracacie spać ... przecież słoneczko wstało ... do robotymarze_na napisał(a):Umiarkowanie usatysfakcjonowani wracamy do apartamentu odespać .
te kiero napisał(a):Muszę kiedyś przełamać się i wstać tak wcześnie na urlopie.
mysza73 napisał(a):I tak chętnie popatrzęmarze_na napisał(a):W Lagos też zerwaliśmy się przed świtem i wybraliśmy się na Donę Anę, a efekt był gorszy niż w Monopoli .
tony montana napisał(a):A poważnie to szacunek za taka porę, ja wstaję tam z pół h/godzinę później ;/0
Mai napisał(a):Jak to wszystko inaczej wygląda o wschodzie słonka.
piekara114 napisał(a):A które sandałki kupiłaś? Proszę się pochwalić. Mój wzrok przyciągnęły różowe, białe i turkusowe