piekara114 napisał(a):Dzięki Marzena, szkoda, że aktualnie loty do IT dość drogie....
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Dzięki Marzena, szkoda, że aktualnie loty do IT dość drogie....
Październikowe loty Wro - Bari i Bari - Wro dla nas oboje kosztowały łącznie ok. 260 zł. Kupowaliśmy pod koniec lipca.
Dokładnie nie śledzę cen, ale na "moich" włoskich grupach na FB piszą, że generalnie do Bari najtaniej jest z Katowic. Natomiast Kalabria bezpośrednio na Lamezia Terme to wizzairem chyba tylko z Warszawy.
Dzięki, dobra cena. Na patrzyłam na LT i na Sycylię, ale teraz na październik ceny (wizz i Rya.) nie spadają poniżej 300 zł/os - a to sporo.... No i ja jeszcze samochód muszę/chcę mieć i to mnie też powstrzymuje....marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Dzięki Marzena, szkoda, że aktualnie loty do IT dość drogie....
Październikowe loty Wro - Bari i Bari - Wro dla nas oboje kosztowały łącznie ok. 260 zł. Kupowaliśmy pod koniec lipca.
Dokładnie nie śledzę cen, ale na "moich" włoskich grupach na FB piszą, że generalnie do Bari najtaniej jest z Katowic. Natomiast Kalabria bezpośrednio na Lamezia Terme to wizzairem chyba tylko z Warszawy.
Na Krętę też patrzę na X - ale w tym roku ceny są mniej przychylne... A Mai co być kolejny tydzień tam robiła? Coś jeszcze Ci zostało?... Ja dalej na Twoją relację czekam...Mai napisał(a):Lamezia Terme z Krakowa rajankiem i też się zastanawiam nad tamtym rejonem, tylko nad druga połową września, ale mąż ciągnie na Hvar lub Brać, więc nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie chyba że trafi się tania Kreta i pełna perwersja z naszej strony 3 razy pod rząd w ten sam rejon Pożyjemy zobaczymy
Mai napisał(a):Lamezia Terme z Krakowa rajankiem i też się zastanawiam nad tamtym rejonem, tylko nad druga połową września
Mai napisał(a): chyba że trafi się tania Kreta i pełna perwersja z naszej strony 3 razy pod rząd w ten sam rejon
kmichal napisał(a):... ... klimaty maltańskie, normalnie jakbym tam był ... ...
piekara114 napisał(a):A plaża pod murami b. mi się podoba
tony montana napisał(a):Zazdroszczę Wam tej październikowej Apulii!
Bedzie co oglądać w zimowe wieczory
piekara114 napisał(a): Na Krętę też patrzę na X - ale w tym roku ceny są mniej przychylne... A Mai co być kolejny tydzień tam robiła? Coś jeszcze Ci zostało?... Ja dalej na Twoją relację czekam...
marze_na napisał(a):Mai napisał(a):Dla mnie Kalabria niestety musi poczekać aż któraś z linii otworzy loty z Wrocławia. Wygodna jestem .Mai napisał(a): chyba że trafi się tania Kreta i pełna perwersja z naszej strony 3 razy pod rząd w ten sam rejon
Doskonale rozumiem tego rodzaju perwersje . Aktualnie to ja bym mogła się wczasować wyłącznie w Apulii .
piekara114 napisał(a):Wizz i Ryan. polecieli z tymi bagażami......
tony montana napisał(a):I Marzena też poleciała :0