Śliczne kwiatuszkimarze_na napisał(a):
Kwiatuszki
Ale może ruszymy dalej
Beata W. napisał(a):No to znaleźliście sobie ciekawą jaskinkę
mysza73 napisał(a):Ale może ruszymy dalej
O czym mówicie? WDC znam - nie mam, bo przy naszej trójce taniej mi wychodzi bez, a nie latam tyle wizz, aby jakoś mi się to opłaciło.... na raziemarze_na napisał(a):Liczę, że jeszcze uda mi się gdzieś z tym wizzairem polecieć, bo do wykorzystania mamy trochę € na koncie wizz . Korzystałeś kiedyś z tej opcji?
Już o feriach myślisz?Beata W. napisał(a):A ten Wizz przegina. Bari zlikwidowali a o Agadirze, który budżetowo najlepiej na ferie mi wychodził nie wspomnę
No i już wiem, co Ty w tej torebce taszczysz....marze_na napisał(a):Robimy użytek ze statywu .
piekara114 napisał(a):Już o feriach myślisz?Beata W. napisał(a):A ten Wizz przegina. Bari zlikwidowali a o Agadirze, który budżetowo najlepiej na ferie mi wychodził nie wspomnę
Mai napisał(a):Kurcze że też w jednym państwie tyle cudności.
piekara114 napisał(a):Te schody w Materze nie bardzo mi do gustu przypadły
piekara114 napisał(a):Ciekawe jak im się udawało ten śnieg w neviere przetrzymywać w tych temperaturach...
piekara114 napisał(a):marze_na napisał(a):Liczę, że jeszcze uda mi się gdzieś z tym wizzairem polecieć, bo do wykorzystania mamy trochę € na koncie wizz . Korzystałeś kiedyś z tej opcji?
O czym mówicie? WDC znam - nie mam, bo przy naszej trójce taniej mi wychodzi bez, a nie latam tyle wizz, aby jakoś mi się to opłaciło.... na razie
piekara114 napisał(a): to powiązanie znam
piekara114 napisał(a): Z tego co na forach czytam to zwrot wynosi 5%, a 10 jak się trafi na promocję....
tony montana napisał(a):Przy okazji - widzę, że bardzo dokładnie zwiedziliście Materę (póki co jak widzę Caveoso), szacunek