Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

bungalowy, domki holenderskie itp.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dejulka
Plażowicz
bungalowy, domki holenderskie itp.

Nieprzeczytany postnapisał(a) dejulka » 18.04.2012 11:11

Szanowni użytkownicy forum, proszę o pomoc, wybieram się pierwszy raz samochodem do Chorwacji, przed wyjazdem chciałam zarezerwować nocleg, szukam do wynajęcia domku bądź przyczepy na niewielkim kempingu i co najważniejsze żeby nie było drogo. Nasza rodzina to 2+2. Z góry dziękuję, pozdrawiam
dejulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dejulka » 18.04.2012 12:50

Dziękuję za linki, ale niestety nie znalazłam w nich tego czego szukam, szukam czegoś bardzo kameralnego, najlepiej camp przydomowy. Może być również wynajem przyczepy. Plaża nie kamienista i raczej Dalmacja.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.04.2012 12:54

dejulka napisał(a): Plaża nie kamienista i raczej Dalmacja.

W Chorwacji?
A zadałaś sobie choć trochę trudu żeby poczytać to forum?
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 18.04.2012 13:10

dejulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dejulka » 18.04.2012 13:33

anakin napisał(a):
dejulka napisał(a): Plaża nie kamienista i raczej Dalmacja.

W Chorwacji?
A zadałaś sobie choć trochę trudu żeby poczytać to forum?

Tak czytam od kilku dni to forum, a w Chorwacji z tego co wiem to są też plaże żwirowe, a i czasem się znajdzie kawałek piasku :) Pozdrawiam
dejulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dejulka » 18.04.2012 13:36

Sylwetka napisał(a):http://cro.pl/morze.php

I najlepiej zacznij tu:

http://cro.pl/forum/search.php

:wink:

Dziękuję, ale powiem szczerze że już jestem zmęczona przeglądaniem tego forum, dlatego zdecydowałam się na ten post, może ja nie umiem szukać :(
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 18.04.2012 14:37

dejulka napisał(a):Dziękuję, ale powiem szczerze że już jestem zmęczona przeglądaniem tego forum, dlatego zdecydowałam się na ten post, może ja nie umiem szukać :(

Ja się tak męczę prawie rok :roll: :wink: I powiem szczerze, że bardzo wciągające to męczenie.
Wydaje mi się, że próbujesz znaleść coś na wzór naszych nadmorskich ( i nie tylko) klimatów,- prywatny dom przy którym stoi 4-5 bungalowów do wynajęcia, do tego piasek i tanio no i kameralnie
Masz wymagania które bardzo zawężają Ci możliwość znalezienia czegoś szybko. Ot takie moje zdanie, ale ja sie nie znam.
Szukaj najlepiej w internecie, gdy znajdziesz coś co ci odpowiada, szukaj na formu , opinii, relacji na temat miejsca. :wink:

A i jeszcze jedno wynajęcie domku czy bungalowu nie oznacza, że będzie taniej od apartamentu
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.04.2012 15:01

Sylwetka napisał(a):A i jeszcze jedno wynajęcie domku czy bungalowu nie oznacza, że będzie taniej od apartamentu

Oznacza to ,że będzie właśnie wręcz przeciwnie. :)
Przykład?
Domek wolnostojący np. w Mandre (Pag) w sezonie- jakieś 100 ojro od 4 osób(doba oczywiście).
dejulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dejulka » 18.04.2012 17:39

Macie racje, rzeczywiście tak jest, za duże wymagania :) teraz coraz bardziej myślę o przyczepach, zależy mi żeby dzieci miały się gdzie wybiegać i miały jakieś atrakcje stąd pomysł z campem. Dziękuję za życzliwe odpowiedzi, no i cóż czeka mnie dalsze kopanie w internecie :) Pozdrawiam wszystkich
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 18.04.2012 19:29

To nie są duże wymagania, jak masz za dużo kaski do wydania to znajdziesz :wink:
Tylko się nie zniechęcaj
jeśli ci mogę jeszcze coś podpowiedzieć, to może namiot wersja zdecydowanie najtańsza, małe kempingi są, kameralne, ale z drobnym żwirko-piaskiem np(choć może on za bardzo kameralny nie jest...)
ale piękna plaża
http://www.adriagate.com/pl/chorwacja-m ... ratno.aspx

przyczepa , jeśli znajdziesz, będzie pewnie trochę tansza niż apartamenty ale bez klimy :?
Tu masz całą masę stron internetowych
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=249015#249015
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 18.04.2012 21:53

dejulka napisał(a):Macie racje, rzeczywiście tak jest, za duże wymagania :) teraz coraz bardziej myślę o przyczepach, zależy mi żeby dzieci miały się gdzie wybiegać i miały jakieś atrakcje stąd pomysł z campem. Dziękuję za życzliwe odpowiedzi, no i cóż czeka mnie dalsze kopanie w internecie :) Pozdrawiam wszystkich

A nie prościej i taniej poszukać jakiejś kwatery przy plaży ?
Ma być kameralnie wiec sporo takich miejscowości jest w cro i całkiem przyzwoite ceny. Myślę że wielkiej różnicy cenowej nie będzie.
Camp wyjdzie pewnie bardzo podobnie nie wspominając o cenie np. przyczepy,bungalowu itd.
8)
dejulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dejulka » 19.04.2012 20:55

Sylwetka napisał(a):To nie są duże wymagania, jak masz za dużo kaski do wydania to znajdziesz :wink:
Tylko się nie zniechęcaj
jeśli ci mogę jeszcze coś podpowiedzieć, to może namiot wersja zdecydowanie najtańsza, małe kempingi są, kameralne, ale z drobnym żwirko-piaskiem np(choć może on za bardzo kameralny nie jest...)
ale piękna plaża
http://www.adriagate.com/pl/chorwacja-m ... ratno.aspx

przyczepa , jeśli znajdziesz, będzie pewnie trochę tansza niż apartamenty ale bez klimy :?
Tu masz całą masę stron internetowych
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=249015#249015

Dziękuję za podpowiedzi, mam nadzieję że coś znajdzie. Pozdrawiam
Spearo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spearo » 23.04.2012 11:40

dejulka napisał(a):Dziękuję za linki, ale niestety nie znalazłam w nich tego czego szukam, szukam czegoś bardzo kameralnego, najlepiej camp przydomowy. Może być również wynajem przyczepy. Plaża nie kamienista i raczej Dalmacja.

Takie miejsce to ja znam,ale na Sycylii......
:)

http://spearo.republika.pl

Powrót do Kempingi