bluesman napisał(a):najprościej napisać do nich z prośbą o cennik. Aż dziw bierze, że tak trudno wpaść na taki pomysł
piotrulex napisał(a):Czy zatoczka Vela Luka jest tekstylna, naturystyczna czy zapewne CO? Proszę o info od osób, które tam dotarły o info jak tam wygląda temat plażowania i pływania bez gatek. Chcemy w końcu w tym roku dotrzeć do końca na plażę a tam nieco odsapnąć przed powrotną drogą. Lycry od lat nie zabieramy na wakacje więc stąd moje pytanie. Jak tam mniej więcej wyglądają proporcje tekstylnych do golasów? Czy nikt z golasowania nie robi jakiejś niezdrowej sensacji?
Sławek i Bogusia napisał(a):Raz dopłynęliśmy tam kajakiem trasa fajna ale machania wiosłem bardzo dużo
Drugi raz szlakiem i tą opcje polecam, widoki naprawdę piękne
W jedną stronę szliśmy w ciuchach (sporo zdjęć w końcu mogło trafić do albumu rodzinnego)
A w drodze powrotnej bez ciuchów a mijani przez nas ludzie byli też rozebrani a jak nie to nie było sensacji lub zdziwienia bo szlak do Vela Luki przechodzi przez lub nad polem FKK
Tak więc polecam odwiedzenie tej zatoczki
Sławek i Bogusia napisał(a): ... Tak więc polecam odwiedzenie tej zatoczki
Sławek i Bogusia napisał(a):Raz dopłynęliśmy tam kajakiem trasa fajna ale machania wiosłem bardzo dużo
piotrulex napisał(a):Czy zatoczka Vela Luka jest tekstylna, naturystyczna czy zapewne CO? Proszę o info od osób, które tam dotarły o info jak tam wygląda temat plażowania i pływania bez gatek. Chcemy w końcu w tym roku dotrzeć do końca na plażę a tam nieco odsapnąć przed powrotną drogą. Lycry od lat nie zabieramy na wakacje więc stąd moje pytanie. Jak tam mniej więcej wyglądają proporcje tekstylnych do golasów? Czy nikt z golasowania nie robi jakiejś niezdrowej sensacji?
Sławek i Bogusia napisał(a):Witam
My ruszamy w środę 22.06 i pakujemy się na powrót 09.07
Tym razem w planie jedna lokalizacja czyli Bunculuka
Mam pytanie czy może ktoś otrzymał od nich cennik na 2016 ?
Na ich stronie w tym roku go nie zamieścili
A może ktoś tam obecnie jest lub wrócił i ma jakieś informacje tz. czy coś się zmieniło ?
Sławek i Bogusia napisał(a):Cennik Bunculuka na 2016
Nie ma już od tego roku widełek cenowych
Powrót do Naturystyczna Chorwacja