Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bunculuka 2013

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sławek i Bogusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sławek i Bogusia » 15.08.2013 11:10

Witam
My już niestety po

W tym roku rozbiliśmy się w lasku w górnej części kampingu a nie jak zawsze za strumykiem
Atmosfera na campingu jak zwykle super
Animacje dla dzieci - tradycyjnie beznadzieja w porównaniu do Uliki a tym bardziej do Valalty
Trafiliśmy na okres wietrzny przez co była faktycznie zimna woda ale za to były fajne fale
Jak przestało wiać to w ciągu 2 dni temperatura wody zrównała się z temperaturą zupy :lol:

Z zauważonych zmian:
Wycięta część starych drzew w naszym ulubionym miejscu za strumykiem
Postawili paskudne niebieskie Mobilhomy na skarpie "tylko dla orłów" psując widok tego zbocza
Na plaży dostawili na full płatnych parasoli z leżakami
Prąd wliczony w miejsce
Nowe miejsce okazało się bardzo fajne, ciche spokojne, praktycznie parcela tylko cena miejsca camp :)
na plaże chodziliśmy na zatoczkę (plaża campingowa zatłoczona i pełna komercja)

Z planowanego 1 tygodnia na Valarcie i 2 tygodni Buncaluki wyszło odwrotnie a to przez naprawdę super ekipę rodaków jaka się zmontowała na Valacie - pozdrowionka Alll :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 02.09.2013 12:21

W tym roku byliśmy tu od rańca 15.08. do 22.08. Jak zwykle piękne widoki i jak zwykle miejsce za strumyczkiem w cienistym lasku. Coraz wiecej PL. Ceny wysokie zarówno campu jak i sklepu na nim. Również chodziliśmy na zatoczki na wschód campu. Pozdrawiamy wszystkich nowo poznanych, czy to 4 osoby z KR obtrąbione później na A między Pulą w Poreć czy to chłopaków z SK-SB

Do następnego
hitech
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hitech » 23.09.2013 23:57

Wróciliśmy właśnie z Bunculuki 15-21 wrzesień 2013 , Polecamy nowe domki coś pięknego,
Załączniki:
image.jpg
Szkoda że już koniec
image.jpg
Plażing
image.jpg
Z tarasu
image.jpg
Super otoczenie
image.jpg
Widok z domku
hitech
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hitech » 24.09.2013 00:09

Domki są super wyposażone i wcale nie są drogie, polecam. Dobrze jest rezerwować i brać last minute.
Załączniki:
image.jpg
Domek i otoczenie
wiegal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiegal » 24.09.2013 10:20

Czy nie drogo - pojęcie względne. W sezonie przełom lipiec-sierpień 140 euro za 2 osoby + opłata za sprzątanie to dla mnie bardzo drogo.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 24.09.2013 14:04

wiegal napisał(a):Czy nie drogo - pojęcie względne. W sezonie przełom lipiec-sierpień 140 euro za 2 osoby + opłata za sprzątanie to dla mnie bardzo drogo.

No niemało w sezonie, to prawda. My nawet nie bierzemy pod uwagę takiego rozwiązania, tym bardziej, że miejsce posadowienia to istna patelnia no i te strome schodki w kierunku plaży. Może poprzednik się pochwali ile płacił za last minute we wrześniu?
mcbas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mcbas » 24.09.2013 14:42

hitech napisał(a):Domki są super wyposażone i wcale nie są drogie, polecam. Dobrze jest rezerwować i brać last minute.

Siemka.
Domki wyglądają znakomicie... widok z okien jest po prostu rewelacyjny. Gdyby nie fakt, że mamy pełny sprzęt kempingowy z przyjemnością skusilibyśmy się na wypoczynek w takich warunkach...
Pozdrawiamy hitech... :papa:
hitech
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hitech » 24.09.2013 23:26

My zawsze jeździmy pod namiot , uwielbiam campingować mamy cały sprzęt ale namiot po połowie września wydaje się ryzykowny nawet w chorwacji, niezła bura się zdarza. W przyszłości planujemy caravaning, ale po przeliczeniu to ciągnięcie takiej krowy 1000km potem opłata za nią na campie wyjdzie drożej niż domek.
A tu myk myk autkiem dupcia na leżaczek i luzik. We wrzesniu last minute wyszło mnie 200 zł za dobę za domek już ze wszystkim klimatycznym i sprzątaniem, wiecie to za taki standard domku cena jest jak nad bałtykiem. W domku jest absolutnie wsZstko ręczniki pościel pełne wyp kuchni, gaz , mikrowela expres , klima z funkcją grzania, telewizor ( chociaż to najmniej potrzebne), wszystko jest w standardzie hoteli baska , łącznie z kosmetykami hotelowymi. Ale powiem wam , że ja zawsze w chorwacji wydaje mniej kasy niż nad bałtykiem.
Uwaga nie wszystkie domki mają taki fajny widok polecam nr 25, 24,27 bo mają duże tarasy i długo słońce.
Nie podawajcie cen z katalogu tylko zróbcie symulację rezerwacji wtedy zawsze taniej jakoś wychodzi, jak liczyłem to wcześniej też wydawało mi się drogo.

Pozdrawiam serdecznie.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 25.09.2013 09:22

hitech napisał(a):.... We wrzesniu last minute wyszło mnie 200 zł za dobę za domek już ze wszystkim klimatycznym i sprzątaniem, wiecie to za taki standard domku cena jest jak nad bałtykiem. W domku jest absolutnie wsZstko ręczniki pościel pełne wyp kuchni, gaz , mikrowela expres , klima z funkcją grzania, telewizor ( chociaż to najmniej potrzebne), wszystko jest w standardzie hoteli baska , łącznie z kosmetykami hotelowymi. Ale powiem wam , że ja zawsze w chorwacji wydaje mniej kasy niż nad bałtykiem. ...

No to piękna cena. Z tym last minute to mieliście szczęście czy było więcej tych wolnych domków? U nas terminy pozawakacyjne raczej odpadają gdyż mamy dziecko które uwielbia chodzić do szkoły więc z 1 dniem jest problem co by sobie weekend przedłużyć a co dopiero minimum z tygodniem :) Tak z ciekawości pytam :)
hitech
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hitech » 25.09.2013 22:10

Wszystkie domki były zajęte ale na bieżąco i z przerwami 1 dniowymi . Bałem się trochę czy w domkach będzie taki sam kontakt z sąsiadami jak w namiotach, ja lubie sobie trochę pogadać. Ale wiecie nawet niemieckie emerytury były bardzo sympatyczne i nie było żadnej bufonady. My bunculukę na razie odwiedzamy bez dzieci (1,5 i 5 lat) ,ale stwierdziliśmy że już w przyszłym roku jedziemy z dzieciarami. Last minute tzn rezerwowałem tydzieńprzed wyjazdem , ale na przyszły rok jade w czerwcu więc już w styczniu zrobie booking .
Nie jestem przyzwyczjony do takiego zachowania bo zawsze braliśmy namiot i jechaliśmy kiedy mieliśmy ochotę i gdzie mieliśmy ochotę, ale widać chyba zramolałem , bo nawet odpowiadał mi ten domek.
Abi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abi » 05.06.2014 09:41

Witam
Nieumiem znaleść na stronie, czy ktoś moze mi powiedziec ile w tym roku kosztuje wejscie na jeden dzien na srodek, bez noclegu i samochodu? Z góry dzieki :)
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 05.06.2014 19:25

Abi napisał(a):Witam
Nieumiem znaleść na stronie, czy ktoś moze mi powiedziec ile w tym roku kosztuje wejscie na jeden dzien na srodek, bez noclegu i samochodu? Z góry dzieki :)

gdzie jeszcze zapytasz o to samo?
Abi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abi » 05.06.2014 20:45

Tutaj cicho, a znalazlem aktualniejszy temat, az taki problem?
Pantom
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pantom » 08.01.2015 14:41

Witam forumowiczów.
Pisze w takiej sprawie ponieważ planuje w wakacje jechać do bunculuki. Byłem już tam z12 lat temu jak chorwacja nie była taka popularna i ceny były znacznie mniejsze. Faktycznie jest to miejsce które mi zapiera dech w piersiach.
Chcialbym się tylko zorientować jak teraz wygląda ten camping cenowo. Wchodziłem na strone Bunculuki ale z tego cennika który tam jest nie wiele rozumiem.
Czy może ktoś napisać ile wydał za swoje wakacje w tym miejscu. mówie tylko o kosztach campingu.
Ja planuję jechać na około 10 dni - 2 osoby, auto, namiot, dostęp do prądu i chyba tyle. Ciekaw jestem jak to wyjdzie.
Bede bardzo wdzięczny jeśli ktokolwiek sie odezwie. Dziekuje i pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.01.2015 15:07

Pantom napisał(a):Witam forumowiczów.
Pisze w takiej sprawie ponieważ planuje w wakacje jechać do bunculuki. Byłem już tam z12 lat temu jak chorwacja nie była taka popularna i ceny były znacznie mniejsze. Faktycznie jest to miejsce które mi zapiera dech w piersiach.
Chcialbym się tylko zorientować jak teraz wygląda ten camping cenowo. Wchodziłem na strone Bunculuki ale z tego cennika który tam jest nie wiele rozumiem.
Czy może ktoś napisać ile wydał za swoje wakacje w tym miejscu. mówie tylko o kosztach campingu.
Ja planuję jechać na około 10 dni - 2 osoby, auto, namiot, dostęp do prądu i chyba tyle. Ciekaw jestem jak to wyjdzie.
Bede bardzo wdzięczny jeśli ktokolwiek sie odezwie. Dziekuje i pozdrawiam

Witam.

Dawno na kempingach nie byłem :wink: ale może trochę pomogę po odpowiedziach na 2 pytania:

- w jakim terminie ten 10 dniowy pobyt :?:
- chcesz na kempingu parcelę numerowaną czy w dowolnym wolnym miejscu bez numeru :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Bunculuka 2013 - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies