napisał(a) mireks » 18.08.2007 08:33
Piotrek_B napisał(a):Panowie
czytam, czytam, czytam i łzy mi ze śmiechu po policzkach płyną
Nie wchodze w dyskusje (świadomie
) bo bym pewnie nieźle dolał oliwy do ognia
Mam o BG zdanie wyrobione (po "nastu" pobytach w tym kraju
) i go nie zmienię za PLUS
Ale........nie o to chodzi. Sęk w tym nie
GDZIE a z
KIM jedziemy
Dajcie sobie już spokój z tą dyskusja bo przypomina ona dywagacje nt: "wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy"
Nie dojdziecie i tak do porozumienia bo jak ktoś trafnie na tym forum stwierdził, że: "jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą"
PS. A a propos tych fotek ze śmieciami to pewnie zaraz wyjde z domu i zrobie kilka zdjęc z syfem na ulicy, bo u nas też jest nieżły
Pozdrav
Popieram wypowiedż Piotrka,my uwielbiamy wybrzeże Adriatyku,a nasza znajoma nie i powiedziała że Chorwacja jej się nie podoba woli Bułgarię czy Grecję bo tam wypoczywa i są piękne plaże gdzie na piaseczku się może wygrzewać cały dzień,a nie leżeć na kamieniach obok półnagich turystów,jej po prostu to nie pasuje i nie mam zamiaru jej przekonywać.
Spotkało się dwóch facetów zaczeli opowiadać jak to było na wczasach.Jeden mówi że nic specjalnego słabę żarcie,warunki takie sobie,towarzystwo też kiepskie i więcej tam nie pojedzie.Drugi facet mówi że takich wczasów w życiu nie miał,wszystko extra i żarcie,towarzystwo,zchwycony wczasami w przyszłym roku też jedzie tam.
Na końcu ich zapytano a gdzie byli,razem odpowiedzieli w Bułgarii.
Co do syfu to jest wszędzie,w tym roku widziałem duże wysypisko śmieci w Nemirze,kto tam był na pewno widział,choć miejscowość bardzo urokliwa.
Chorwacja piękna,szczególnie wybrzeżę,choć uważam że od czasu do czasu trzeba ją zdradzić dla jakiegoś innego kraju.
Jak oglądam katalogi turystyczne to czytam tu Grecja,Hiszpania czy Włochy a myślami jestem w Chorwacji,i co ja biedny na to mogę poradzić ,uzależnienie czy co.Pozdr.