renpol napisał(a):Rysio - nikt Cię nie ciągnie za wysokie czoło do BG !
- A leżenie na kamieniach - mnie znudziło !
- Jeśli nie byłeś - nie pisz głupot ze słyszenia !
PS. Twoje rozumowanie jest bardzo zaściankowe !
1. Nie określam Twojego sposobu rozumowania, więc oszczędź sobie osobistych wycieczek, bo też potrafię, choć nie lubię, bo to trochę, a może nawet bardzo zaściankowe
2. Nie po to tu wlazłem, żeby mnie ktoś ciągnął za cokolwiek, jednak poprosiłem o choćby 1 zdjęcie, kameralnej plaży, takich jakich w Chorwacji są tysiące. Rozumiem, byłeś nie masz takich zdjęć, Niezawodny też i chyba wszyscy userzy Bulgaricusa również ich nie mają, chyba że kiepsko szukałem, za co proszę o wybaczenie.
3. Poprosiłem o jakieś argumenty, które przemawiają za Bułgarią zamiast Chorwacji, nie napisałeś nic konkretnego, oprócz ciekawości świata i poznawania kultury kraju, w którym czas zatrzymał sie 30 lat temu, a architekci są wybierani w drodze ogólnokrajowych losowań - wide Twoje zdjęcia
4. Teraz wydaje mi się pojawiło się sedno sprawy w dyskusji, mianowicie kwestia kosztów, które w przypadku wyjazdu urlopowego znajdują się na końcu mojej kolejki argumentów. Ważniejsze dla mnie jest to jak wypoczywam niż za ile, choć jak większość z nas pieniądze liczę i między innymi dlatego szkoda mi je wydawać na przebywanie w śmierdzących kwaterach czy na zasyfionych plażach.
5. Nie piszę głupot ze słyszenia, tylko czytam opinie osób, które z BG wróciły bardzo niezadowolone, a jest ich niestety bardzo wiele. Jeśli dla Ciebie nie mają one znaczenia, to po jaką cholerę czytasz fora
Mi, właśnie takie jak to czy Bulgaricus, pozwalają na optymalizację wyboru sposobu i miejsca wypoczynku