Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bułgaria ! Polecam , warto !

Stolicą Bułgarii jest Sofia – miasto o wyjątkowej historii, którego początki sięgają już starożytności. Gest kręcenia głową w dwie strony Bułgarzy odbierają jako przyznanie racji lub wyrażenie zgody. Odwrotnie niż w pozostałej części Europy! Narodowym kwiatem Bułgarii są róże. Z tego państwa pochodzi aż 50% całkowitej światowej produkcji olejku różanego.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.06.2008 12:03

Janusz Bajcer napisał(a):
mkm napisał(a):Bułgaria się rozkręciła :roll: Chyba jednak nikt się nie nabierze na przeciętny krajobraz , szary piasek i betonowe molochy :wink:

Molochy powstają, i jednak chętnych mają.
To dobrze, bo jakby te całe tłumy zjechały do Cro to brakłobu dla nas miejsca mkm :wink: :wink:

Tłumy nie zjadą do Cro , bo są za leniwe :wink:
Tłumy wolą wypas i żarcie do oporu :wink:
A miejsce w którym sią to odbywa , nie ma większego znaczenia :D
piotrunio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrunio » 17.07.2009 23:00

Kochani, zarejestrowałem się tylko po to, by to napisać...I wybaczcie, że odświeżam temat po roku, ale nerwy już nie te :D

Dość już tego bełkotu na temat wyższości HR nad .... wszystkim ? :lol:
Dość licytowania na ilość odwiedzin tu czy tam ,poziomu, obycia, inteligencji itp.
Zajrzałem tu, by zdobyć troszkę info o Chorwacji przed planowanym pierwszym wyjazdem, uzyskać jakieś porównanie do innych miejsc, gdzie z różnych powodów ( na pewno nie braku inteligencji ) nie byłem, ale skutecznie mnie zniechęciliście. Dotarłem jakoś do 15 strony, zniecierpliwiony przeskoczyłem na 30 i - wciąż to samo. Fajne bądź też kompromitujące filmiki na YouTube to i o Pacanowie, nie ubliżając mieszkańcom tego sympatycznego miejsca, nakręcę i opublikuję. Co do wyjazdu - na pewno pojadę do Chorwacji, ale chcę tam, gdzie nie spotkam tak zapalczywych, zadufanych i nie szanujących zdania innych ludzi POLAKÓW. Szkoda, że kilka rozsądnych osób zostało zagłuszonych w dyskusji przez prześmiewców, bo tak naprawdę nic te treści, mimo dobrego tematu, do forum i pomocy innym nie przyniosły ... szkoda było czasu, jedźcie sobie na te wyspy i już tam zostańcie... :D
Czy naprawdę jesteście tak wyjątkowi i wspaniali, czy tylko Wy macie monopol na wiedzę ???
Wniosek wyciągam taki, że współczynnik głupoty ukazany w tym temacie jest wprost proporcjonalny do ilości postów na tym forum ... Nie marnujcie swego dotychczasowego dorobku :lol: ... i nie idźcie tą drogą, cromaniacy... :lol:
Pozdro i przepraszam, już mnie nie ma
given2fly
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) given2fly » 22.07.2009 09:32

a Ja się zgadzam z osobą wyżej mnie. Więcej nie będę pisał, bo wszystko napisał przedmówca
given2fly
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) given2fly » 22.07.2009 10:04

I to jest jeden z większych problemów Bułgarii, choć nie jedyny 8) Na samą myśl, że jestem cały obklejony piachem mnie trzepie 8O :wink:[/quote]

Psychicznie osadzona mania do cro...powinienes się leczyć ryśku. Nic Ci nie pasuję, to nic, że na HR też są piaszczyste plaże, ale jednak te w BG Ci nie pasują, bo są w BG a nie w HR. Kompleksy nie znają granic, u niektórych ludzi.
ozyrys760
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ozyrys760 » 31.03.2016 13:11

OGŁOSZENIE

Jest do oddania mało używany mózg należący niegdyś do szympansa KOKO.

Jest tylko jeden więc kto pierwszy ten lepszy.

Ogłoszenie skierowane jest raczej do panów:
-Imiennika tego kolesia z Klanu,
-ckm (ciężko kapująca ....i tak dalej),
-no i oczywiście do imiennika słynnego finalisty pierwszej polskiej edycji BIG BROTHERA.
Poprzednia strona

Powrót do Bułgaria - България

Bułgaria ! Polecam , warto ! - strona 30
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies