napisał(a) arturo72 » 01.09.2007 21:24
mkm napisał(a):arturo72 napisał(a):mkm napisał(a):arturo72 napisał(a):mkm napisał(a):Janusz nie daj się nabrać po raz drugi , tym razem na jakieś tam wyspy greckie .
zaręczam Ci,że wyspy greckie(które nie mają nic wspólnego z Grecją lądową) to jest nieco inny poziom(zdecydowanie wyższy i zdecydowanie droższy) od waszej Chorwacji nie wspominając o Bułgarii czy Italii,ale Ty niestety tego nie doświadczysz
Nie doświadczę , bo jestem inteligentny .
I nie wciśniesz mi na pewno komercyjnego kitu greckiego , nawet tego z wyższym poziomem
Wyspy greckie to jedno wielkie zagłębie hotelowe. I ja bym tam miał spędzić udane wakacje
Ale jaja
nie przeczę,wszak w każdym poście potwierdzasz swoją inteligencję a więc jak miałbym ci wcisnąć taki kit
Kity typu "zwiedzanie" różnych zakątków Świata są przecież dla ludzi mało inteligentnych
Zwiedzanie Świata jest zdecydowanie dla ludzi inteligentnych
Natomiast gnicie i udawanie Caringhtona w osiedlu hotelowym np. greckim jest dla mnie nie do przyjęcia
Caringhtona to można udawać
(skutecznie) tylko w Bułgarii(
słyszałem,że też na Krymie ale sprawdze to w przyszłe wakacje) a na wyspach Greckich nie ma potrzeby gnicia w osiedlu hotelowym (
tu wychodzi po raz kolejny Twoja znajomość Świata) bo jest wiele zakamarków do zwiedzenia,przede wszystkim niezliczona ilość górek,miasteczek,wysepek i dzikich plaż
(jakże ważnych dla was Cromaniaków).Ale powtarzam,dla Ciebie niestety nie dostepnych
Twój wybór,ale szkoda bo jak to sam określiłeś:mkm napisał(a):Zwiedzanie Świata jest zdecydowanie dla ludzi inteligentnych
Jeszcze raz mie jest przykro z tego powodu (czyżbyś kończył szkołę za ministra Giertycha ? Jeśli tak,to rozumiem Twoją sytuację
)
Ostatnio edytowano 01.09.2007 21:53 przez
arturo72, łącznie edytowano 1 raz