Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bułgaria ! Polecam , warto !

Stolicą Bułgarii jest Sofia – miasto o wyjątkowej historii, którego początki sięgają już starożytności. Gest kręcenia głową w dwie strony Bułgarzy odbierają jako przyznanie racji lub wyrażenie zgody. Odwrotnie niż w pozostałej części Europy! Narodowym kwiatem Bułgarii są róże. Z tego państwa pochodzi aż 50% całkowitej światowej produkcji olejku różanego.
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 29.08.2007 22:50

Janusz Bajcer napisał(a):Może urodzony w Gliwicach :wink: pojedzie (a raczej) poleci na jakąś wyspę grecką, ale jeszcze nie byłem na wyspach chorwackich, więc one mają pierwszeństwo. :lol: :papa:

ale z tego co sie orientuje to na wyspach chorwackich nie ma kampów z prawdziwego zdarzenia jeśli wogóle są ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.08.2007 23:03

No to słabo się orientujesz, są dobre kempingi na Krk, Cres, Lošinj, Rab, Pag, Pasman, Murter, Hvar, Korcula, może na Brač są nie najlepsze.
Jest jeszcze Peljesač na którym nie byłem, poniżej Dubrovnika mnie jeszcze nie było :wink:
Na Istrii nie bylem już 7 lat, może powrócę tam gdzie zaczęła się Cro Choroba.
A może na tych wyspach znajdę sobie kwaterę, lub na jakiejś małej zabawię się w Robinsona :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.08.2007 10:51

Janusz-wstyd!!!!! :D Jeszcze nie być na Peljescu! Peljesac je najbolji i najljepsi!!! Niech Ci Rysio "rozpoznanie bojem" jak to się mówi, zrobi.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 30.08.2007 11:02

Próbowałem w tym roku leczyć "Cro chorobę" Grecją ale widocznie powikłania są zaawansowane i lek w postaci Grecji nie pomógł
... czego się zapewne już wkrótce dowiemy z Twojej relacji ...:twisted: :wink:
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 30.08.2007 11:26

Sławomir Wocial napisał(a):Peljesac je najbolji i najljepsi!!!

- weź - za przeproszeniem - przestań siać tę 'propagrandę', bo w przyszłym roku nie będzie gdzie nogi postawić, rozstawić namiotu, kampera/przyczepy, położyć się na plaży/wszystko na raz*

* - właściwe podkreślić
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.08.2007 12:33

Spoko, tam gdzie ja jeżdżę więcej osób niż określona ilość się nie zmieści :)
renpol
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) renpol » 30.08.2007 12:58

Janusz Bajcer napisał(a):
renpol napisał(a):Dla - Janusz !
Założyć musicie swój temat ! ,, Choroba i powikłania z tym związane dot. Chorwacji ! "

Próbowałem w tym roku leczyć "Cro chorobę" Grecją :wink: ale widocznie powikłania są zaawansowane i lek w postaci Grecji nie pomógł :cry:

Z czego sie bardzo cieszę Obrazek

A ponieważ Bułgaria jest jeszcze słabszym lekiem niż Grecja, będę musiał żyć z tymi powikłaniami, ale jak dla mnie całkiem przyjemnymi :lol: :lol: :lol:

Zmień lekarza bo Cię oszukuje !!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.08.2007 13:35

renpol napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
renpol napisał(a):Dla - Janusz !
Założyć musicie swój temat ! ,, Choroba i powikłania z tym związane dot. Chorwacji ! "

Próbowałem w tym roku leczyć "Cro chorobę" Grecją :wink: ale widocznie powikłania są zaawansowane i lek w postaci Grecji nie pomógł :cry:

Z czego sie bardzo cieszę Obrazek

A ponieważ Bułgaria jest jeszcze słabszym lekiem niż Grecja, będę musiał żyć z tymi powikłaniami, ale jak dla mnie całkiem przyjemnymi :lol: :lol: :lol:

Zmień lekarza bo Cię oszukuje !!!

No to co proponujesz, jeśli "lekarz' w postaci Grecji i jeszcze gorszy w postaci Bułgarii nie może mnie wyleczyć z powikłań :wink:

renpol
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) renpol » 30.08.2007 13:49

Polecam - psycholog + psychiatra . (choć i to będzie za mało ! )
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.08.2007 14:14

Powiem Ci renpol , że patrząc na wszystkie twoje wypowiedzi na temat Cro , a brałeś udział aż w dwóch wątkach w tym w jednym napisałeś jedno zdanie to twoja wiedza o Cro jest przeogromna. Pozdrav.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2007 15:42

Sławomir Wocial napisał(a):... twoja wiedza o Cro jest przeogromna. Pozdrav.

Sławek - dopuściłes sie poważnego błędu językowego 8) Teraz nie mowi sie, że coś tam jest "przeogromne' a PORAŻAJĄCE :lol: :lol: :lol:
Pozdrav :papa:
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 30.08.2007 15:52

Piotrek_B napisał(a): Teraz nie mówi sie, że coś tam jest "przeogromne' a PORAŻAJĄCE :lol: :lol: :lol:

- już chłopcy z ABW jadą do Ciebie
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 30.08.2007 20:05

arturo72 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):A ponieważ Bułgaria jest jeszcze słabszym lekiem niż Grecja, będę musiał żyć z tymi powikłaniami, ale jak dla mnie całkiem przyjemnymi :lol: :lol: :lol:

Oj i tu byś się zdziwił,dwa lata temu zrobiłem sobie wypad na tydzień do Bułgarii i tydzień w Grecji(Riwiera Olimpijska).Bułgaria wypadła pod wieloma względami lepiej niż Grecja(bardzo blado) i z tego względu lepiej wspominam tydzień właśnie w Bułgarii.
P.S.
Jeśli Grecja to tylko i wyłącznie wyspy :)

Janusz nie daj się nabrać po raz drugi , tym razem na jakieś tam wyspy greckie . :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.08.2007 20:34

Chłopcy z ABW to się szkolą u mnie... :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.08.2007 20:36

renpol napisał(a):Polecam - psycholog + psychiatra . (choć i to będzie za mało ! )

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bułgaria - България

Bułgaria ! Polecam , warto ! - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone