napisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2007 07:47
PAP napisał(a):...I zadaje pytanie Tobie i innym, gdzie w HR we wrześniu znajdę studio z widokiem na morze, ze śniadaniem w cenie + basen w cenie 110 PLN = 28 EUR / noc ? ... bo ja jak szukałem, to jak znajdowałem 'cóś' za 40 EUR to byłem bardzo szczęśliwy, że już o śniadaniu czy basenie nie wspomnę
...
Do PAP
Znajdziesz (mowa o 4 osobach) i to bez najmniejszych problemów. I to niekoniecznie studio a apartament: kuchnia+living room+2 sypialnie.
We wrześniu trafic na coś poniżej 30 ojro to zaden problem. Również w ofertach z netu, które zazwyczaj są nieco wyższe niż te na które trafisz jadąc w ciemno.
Mówię w tym momencie nie o apartamencie z widokiem na morze a o apartamencie, który stoi na prywatnej plaży.
Temat basenów odpada, przynajmniej dla mie (i nie tylko
) - bo po co mi basen jak np. lokal mam bezpośrednio nad morzem
Zgodzę sie z Tobą, że jak wejdzie opcja ze śniadaniem to cena takiej "czwórki" skoczy o ok 10 ojro dodatkowe (maksymalnie).
Mnie również taka opcja (ze sniadaniem, obiadem itp) nie interesuje - z prostej przyczyny jem kiedy chce a nie kiedy mi ktoś powie że "podano do stołu"
O hotelach się nie wypowiadam bo sie z nich wyleczyłem (im więcej gwiazdek tym poziom sztywności wzrasta
) a poza tym w hotelu czuje sie jak w bloku, więc wolę apartamenty w domach prywatnych.
Przepraszam ale szczegółów na poparcie w/w cen na forum nie podaje bo nadal jest spór w doktrynie czy to jest kryptoreklama czy też nie....
Pozdrav