arturo72 napisał(a):mkm napisał(a):My po prostu troszczymy się o pozstałych Cromaniaków , by nie dali się nabrać na ''piękną '' Bułgarię .
odezwał się ten,który zwiedził Bułgarię w szerz i wzdłuż.Nie wiem ile masz lat mkm ale po inteligentnych wypowiedziach sądze,że niewiele albo niestety inteligencja nie dana ci była.
Tak po za tym,to stwierdzam,że uczestnicy forum nawet jeśli mają po kilkaset wypowiedzi to niestety albo nie znają własnego forum albo nie rozumieją tematów na tymże forum :
Jak nie Chorwacja to...?
...z wielokropkiem !!
renpol założył ten temat bo był w Bułgarii,podobało mu się i poleca wypoczynek w tym Kraju a w dyskusji uczestniczy "wszystkowiedzący" Rysio i "inteligentny" mkm,którzy wiedzą tylko (lub nawet nie),gdzie Bułgaria leży a najwięcej mają do powiedzenia na temat wypoczynku w Bułgarii.
PAP napisał(a):Rysiu,
No widzisz, znowu PORÓWNUJESZ ... a to tak jakby porównywać Tatry i Bieszczady ... bez sensu ... każde miejsce ma swoje wady i zalety, a my ludziska mamy różny ich odbiór i różną wagę do różnych elementów przywiązujemy ... ja mam do dziś w pamięci wiele pięknych miejsc z BG z tamtego roku ... i wiem, że za kilka tygodni będę miał w pamięci wiele INNYCH pięknych miejsc z BiH, HR, CG, AL, MK, KO, SR ...
moim skromnym zdaniem daj sobie spokój z BG, bo gdybyś tam kiedyś przez przypadek pojechał to i tak na 1000% wrócisz rozczarowany , żeby nie wiem jakie cuda tam Cię spotkały ... bo BG nigdy nie będzie HR (przepraszam za wsześniejszą literówkę z HK ), a HR nigdy nie będzie BG ... i to jest w tym piękne !!!, to jest to co wzbogaca życie, że jest tyle RÓŻNYCH miejsc na ziemi ... dla każdego coś miłego ...
Udanych wakacji w HR życzę ...
Pozdrawiam,
PAP
PAP napisał(a):...
Pytanie jakie się nasuwa jest takie: Jak to jest, że 'tam' normalna dyskusja była możliwa, a 'tu' nie ...
PAP napisał(a):...Jasne, tyle że ja mam wrażenie, że ferment i negatywne emocje do dyskusji wprowadzali 'Cropartyzanci', którzy próbowali ciągle udowadniać, ze HR jest lepsza....
PAP napisał(a):Do mkm ...
To prawda, że nie ma cudów w BG ... ale tego chyba nikt z 'proBG' nie twierdził ... fakt, ze może mało przekonywująco prezentowali zalety i uroki BG ... a szkoda, bo sporo fajnych miejsc tam jednak jest ...
Ja teraz nie mam czasu, bo szykuję się do wyprawy w WASZE strony , ale w długie zimowe wieczory 2007/2008 postaram sie sklecić relację z mojej wyprawy w 2006 do RO+BG+TR z dużą ilością fotek, co by Wam dać OBIEKTYWNY materiał do refleksji ...
Pozdrawiam,
PAP
PAP napisał(a):Panowe (tak przypuszczam ) platon i mkm,
Jeżeli piszecie 'bo wiadomo' i 'na pewno nie', to ja się pytam po co śledzicie ten wątek, skoro Wy i tak już WSZYSTKO wiecie i macie wyrobone zdanie na temat BG ? ... przecież to dla Was strata czasu ...
arturo72 napisał(a):mkm napisał(a):My po prostu troszczymy się o pozstałych Cromaniaków , by nie dali się nabrać na ''piękną '' Bułgarię .
odezwał się ten,który zwiedził Bułgarię w szerz i wzdłuż.Nie wiem ile masz lat mkm ale po inteligentnych wypowiedziach sądze,że niewiele albo niestety inteligencja nie dana ci była.
Tak po za tym,to stwierdzam,że uczestnicy forum nawet jeśli mają po kilkaset wypowiedzi to niestety albo nie znają własnego forum albo nie rozumieją tematów na tymże forum :
Jak nie Chorwacja to...?
...z wielokropkiem !!!
renpol założył ten temat bo był w Bułgarii,podobało mu się i poleca wypoczynek w tym Kraju a w dyskusji uczestniczy "wszystkowiedzący" Rysio i "inteligentny" mkm,którzy wiedzą tylko (lub nawet nie),gdzie Bułgaria leży a najwięcej mają do powiedzenia na temat wypoczynku w Bułgarii.