Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bułgaria ! Polecam , warto !

Stolicą Bułgarii jest Sofia – miasto o wyjątkowej historii, którego początki sięgają już starożytności. Gest kręcenia głową w dwie strony Bułgarzy odbierają jako przyznanie racji lub wyrażenie zgody. Odwrotnie niż w pozostałej części Europy! Narodowym kwiatem Bułgarii są róże. Z tego państwa pochodzi aż 50% całkowitej światowej produkcji olejku różanego.
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 22.08.2007 22:21

A propos piwa, to mają ... Zagorka się zwie i jest całkiem dobre ... ale po co ja to piszę, przecież OCZYWISTE jest, że jest gorsze od chorwackiego :) ...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.08.2007 22:23

PAP napisał(a):Panowe (tak przypuszczam :) ) platon i mkm,

Jeżeli piszecie 'bo wiadomo' i 'na pewno nie', to ja się pytam po co śledzicie ten wątek, skoro Wy i tak już WSZYSTKO wiecie i macie wyrobone zdanie na temat BG :) ? ... przecież to dla Was strata czasu :) ...

My po prostu troszczymy się o pozstałych Cromaniaków , by nie dali się nabrać na ''piękną '' Bułgarię . :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.08.2007 22:33

PAP napisał(a):Panowe (tak przypuszczam :) ) platon i mkm,

Jeżeli piszecie 'bo wiadomo' i 'na pewno nie', to ja się pytam po co śledzicie ten wątek, skoro Wy i tak już WSZYSTKO wiecie i macie wyrobone zdanie na temat BG :) ? ... przecież to dla Was strata czasu :) ...

Bo teraz modne śledzenie i podsłuchiwanie :wink: :lol:
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 22.08.2007 22:38

mkm napisał(a):My po prostu troszczymy się o pozstałych Cromaniaków , by nie dali się nabrać na ''piękną '' Bułgarię . :wink:

odezwał się ten,który zwiedził Bułgarię w szerz i wzdłuż.Nie wiem ile masz lat mkm ale po inteligentnych wypowiedziach sądze,że niewiele albo niestety inteligencja nie dana ci była.
Tak po za tym,to stwierdzam,że uczestnicy forum nawet jeśli mają po kilkaset wypowiedzi to niestety albo nie znają własnego forum albo nie rozumieją tematów na tymże forum :

Jak nie Chorwacja to...?

...z wielokropkiem !!!

renpol założył ten temat bo był w Bułgarii,podobało mu się i poleca wypoczynek w tym Kraju a w dyskusji uczestniczy "wszystkowiedzący" Rysio i "inteligentny" mkm,którzy wiedzą tylko (lub nawet nie),gdzie Bułgaria leży a najwięcej mają do powiedzenia na temat wypoczynku w Bułgarii.
Ostatnio edytowano 22.08.2007 23:05 przez arturo72, łącznie edytowano 4 razy
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 22.08.2007 22:43

Janusz Bajcer napisał(a):A może Ty znasz jakiś bardzo dobry kemping, bo ja preferuję pobyt właśnie na kempingach, ale takich "z prawdziwego zdarzenia", a nie pola namiotowe z brakiem ciepłej wody i ubikacjami "na Małysza" (nie obrażając Adasia) :wink: :?:

Janusz,wracając z Mostaru,zatrzymaliśmy się w Metković w bardzo eleganckiej knajpce i jakież było nasze zdziwienie jak w super wykafelkowanej ubikacji zamiast muszli klozetowej była wielka dziura ze specjalnym miejscem na stopy....a ja myślałem,że w Chorwacji to jest cywilizacja a zastałem ubikację "na Małysza" (nie obrażając Adasia) :D
Ostatnio edytowano 22.08.2007 23:08 przez arturo72, łącznie edytowano 1 raz
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 22.08.2007 22:47

Janusz Bajcer napisał(a):Łukaszu - popieram Rysia, zapodaj kilka przykładów czym Bułgaria przewyższa Chorwację, aby wybrać miejsce na wakacje właśnie w Bułgarii.

czyżbyście mieli na forum manię niższości? ile razy trzeba napisać to,że ta dyskusja nie ma na celu pokazać Bułgarii jako przewyższającej Chorwację pod jakimkolwiek względem!!!!!
Ostatnio edytowano 22.08.2007 22:56 przez arturo72, łącznie edytowano 1 raz
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 22.08.2007 22:51

Piękna czy nie ta BG to kwestia gustu ... a o gustach się nie dyskutuje :) ...

Ja byłem rok temu w BG ... jak ktoś jeszcze tego nie widział to zapraszam do lektury :) ...

[url]https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=234227#234227

... i byłem i cały czas jestem bardzo zadowolony, że tam byłem ...

W tym roku wybieram się do WASZEJ HK i nie tylko ... więcej info patrz:

[/url]https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=234208#234208

... i też myślę będę zadowolony :) ...

A za rok pewnikiem pojadę gdzieś jeszcze, bo życie ucieka i szkoda zamykać się na 'nowe' ... nawet jeżeli jest i gorsze od tego co już znamy ...

A co do innych Cromaniaków, to z tego co czytam to odnoszę wrażenie, że to ludzie myślący są, więc dajcie im wyrobić sobie ich własne zdanie na dany temat :) ... nie róbcie choć na tym forum IV RP bis :) ...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.08.2007 23:49

arturo72 napisał(a):Janusz,wracając z Mostaru,zatrzymaliśmy się w Metković w bardzo eleganckiej knajpce i jakież było nasze zdziwienie jak w super wykafelkowanej ubikacji zamiast muszli klozetowej była wielka dziura ze specjalnym miejscem na stopy....a ja myślałem,że w Chorwacji to jest cywilizacja a zastałem ubikację "na Małysza" (nie obrażając Adasia) :D

No cóż Metkovič to takie "zadupie" Chorwacji, więc pozostała tam "dziura" na stopy. :wink:

Ja jednak nie mogę się doczekać oferty kempingu ma który warto by pojechać, aby na własne oczy sprawdzić jak jest w tej Bułgarii. :cry:
bart555
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bart555 » 23.08.2007 00:20

Szkoda, że ten wątek tak idiotycznie skończył...
Ostatnio edytowano 23.08.2007 01:11 przez bart555, łącznie edytowano 2 razy
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.08.2007 00:28

W tym roku wybieram się do WASZEJ HK

nasza to jest HR :D a HK to ja mam w avatarze :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.08.2007 06:35

arturo72, prosiłem o argumenty, masz jakieś czy na personalnych wycieczkach jedynie potrafisz wypowiedź oprzeć :?: Powiem, że po wypowiedziach Bułgarystów bardzo kiepsko oceniam tą BG, bo kiepsko wypadają wasze choćby relacje z podróży. Porównaj sobie te z Cro,pl i z bulgaricusa, a może jak się wysilisz to zrozumiesz o czym piszę.

... ale wysil się :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2007 08:11

Rysiek - daj spokój, szkoda i czasu i klawiatury :wink: Ta pseudodyskusja jest bez sensu. Z tego co widzę to nikt z tzw. "wielbicieli" CRO nie obraża w tym wątku innych. Natomiast inni....no cóż przy braku argumentów najlepszą obroną jest atak, a im bardziej polega on na "osobistych wycieczkach", tym lepiej :roll: I jeszcze ta pozorna anonimowość w necie powoduje, że wielu staje się baaaaaaarzo odważna np. w obrażaniu innych, dochodząc w swym zacietrzewieniu do zenitu :lol:
Pozdrav - i lepiej się pakuj na wyjazd, nie trać czasu na jałową dyskusję :wink: :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.08.2007 08:31

Racja, zresztą i tak dziś ostatnie klepy w klawiaturę, potem prawie 4 tygodnie odwyku :wink: oczywiście w Cro :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2007 08:35

Rysio napisał(a):Racja, zresztą i tak dziś ostatnie klepy w klawiaturę, potem prawie 4 tygodnie odwyku :wink: oczywiście w Cro :wink:

No to szerokiej drogi i udanych wakacji :papa: Aha...i pamiętaj, żeby usunąć cro_naklejkę z samochodu (chyba wiesz dlaczego :?: :wink: ) :lol: :lol: :lol:
Pozdrav
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.08.2007 08:48

Nie jadę przez Austrię, bo tam rozbójnictwo jakieś się szerzy 8) Madziary na razie nas nie napadają :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bułgaria - България

Bułgaria ! Polecam , warto ! - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone