AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):Ja bym się nigdy nie przyznał że byłem w Bułgarii.
a jak już był i się przyznał to niech pisze o tych minusach
Lepiej niech nic nie pisze , bo cała Bułgaria to jeden wielki minus
krakuscity napisał(a):kw napisał(a):- dla Bułgarek, które w przytłaczającej większości są ładne i zgrabne, a na plaży występują głównie w topless
Pokaż te fotki co robiłeś pewnie z ukrycia , Zosia tu na forum nie zagląda.
Janusz Bajcer napisał(a):krakuscity napisał(a):kw napisał(a):- dla Bułgarek, które w przytłaczającej większości są ładne i zgrabne, a na plaży występują głównie w topless
Pokaż te fotki co robiłeś pewnie z ukrycia , Zosia tu na forum nie zagląda.
Syrenka dla Smoka Wawelskiego
Ale coś strasznie chudziutką kw "upolował" - Smok będzie głodował
faziolot napisał(a):
"Polowanie" aparatem fotograficznym na tego typu "okazy" nie jest karalne
mkm napisał(a):kw napisał(a):mkm napisał(a):Ja bym się nigdy nie przyznał że byłem w Bułgarii.
A ja bym się wstydził nie przyznać, że znam inne kraje poza Chorwacją.
O innych krajach to wiem tylko tyle , że są niezbędne by jak najszybciej dojechać przez nie do Croraju
Piotrek_B napisał(a):mkm napisał(a):kw napisał(a):mkm napisał(a):Ja bym się nigdy nie przyznał że byłem w Bułgarii.
O innych krajach to wiem tylko tyle , że są niezbędne by jak najszybciej dojechać przez nie do Croraju
No, idealnym krajem tranzytowym do Cro_raju bedzie np. Armenia Trochę przesadzasz
mkm napisał(a):Ja bym się nigdy nie przyznał że byłem w Bułgarii.
mkm napisał(a):Lepiej niech nic nie pisze , bo cała Bułgaria to jeden wielki minus
admin1 napisał(a):"Trochę przesadzasz" ... delikatnie napisane. Ale może mocniej nie będzie trzeba?
kw napisał(a):mkm napisał(a):Ja bym się nigdy nie przyznał że byłem w Bułgarii.