longtom napisał(a):I w ten sposób stałem się nietypowy.
pzdr
Dobrze, że w pozytywny sposób.
Lidia K napisał(a):Ciekawe czy z Musałą poszło tak dobrze jak z 7jeziorami.
Hmmm....
tiwa napisał(a):Trzymam kciuki za zmartwychwstanie poczucia bezpieczeństwa
ACandrzej napisał(a):co do usterki to obstawiam, że problem był z pompą vacu lub nieszczelnością na przewodach.
Franz napisał(a):DarCro napisał(a):w Sapareva Banja jest największy gejzer na Bałkanach
Całkiem fajny. Nie znałem.
Roland90 napisał(a):Ja coraz bardziej zaczynam tracić nadzieje na bezpieczeństwo na świecie. Ale takie spanie (wakacje) jak Twoje w samochodzie marzą mnie się, tylko ,że...na tym forum i innych twierdzą ,ze chyba w 90% krajów jest to zakazane strasznie tępione i ładują kary.
Roland90 napisał(a):Na początku mojej kariery na tym forum zapytałem o wysokość takiej kary ale do tej pory nie dostałem odpowiedzi. Dodatkową sprawa jest to co mnie się podoba i podziwiam to Twoja samotność też na tym forum pukają się w czoło na takie wyjazdy samotne a tutaj jeszcze ,,spanie na dziko".
DarCro napisał(a):
Ja pukam się w czoło gdy ktoś mówi o wyjeździe zorganizowanym, albo w kilka rodzin.
DarCro napisał(a):No i owszem, przypominam sobie, że w Sapareva Banja jest największy gejzer na Bałkanach. Nietrudno mu być największym, bo jest też w tym regionie jedynym. (Choć jest na południe od Polski jeszcze jeden gejzer – miłośnicy dawnej Monarchii Austrowęgierskiej będą wiedzieć gdzie.)
Roland90 napisał(a):Ja planowałem spędzić kilka nocy (może nie cały pobyt) na dziko w samochodzie w Chorwacji (pewnei zaraz padnie propozycja campingu, ale u mnie opcja camping jest niżej niż kwatera) .Jestem chyba ewenementem na skale światowa ale ja lubię w samochodach spać a nawet kocham stąd taki pomysł , dwa mobilność. W moim przypadku nie chodzi o pieniądze tylko o frajdę pókim młody....
Ciekawi mnie jedna sprawa , pewnie wyjazd w 2 osoby sprawiłby spore luzy.Ile taki ,,dziki wyjazd" kosztuje? Z jednej strony wykosztowujemy się na paliwo z drugiej oszczędność za kwaterę.
GOLDEN napisał(a):Wiem,że na Węgrzech są....osobiście je sprawdziłem
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe