Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bułgaria dla ubogich?

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 14.05.2011 10:08

No i git. Nie zapomnij po powrocie wrzucić fotorelacji :)
predatortata
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) predatortata » 14.05.2011 11:33

Ile wyszło cię za te 10 dni pobytu. Brałeś samo spanie czy z jedzeniem?pozdrawaim
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 14.05.2011 12:10

Imotski, napisz coś więcej: jaka miejscowość, jaki termin, ile osób, jaka cena. Nie ma to jak wiadomości z pierwszej ręki.
Wydaje mi się, że wiele osób po kilku pobytach w Cro kombinuje coś innego i to wcale nie jest "zdrada". Ja sam tak mam, że chodzi po głowie ta Bułgaria i nazwałbym to po prostu zamiłowaniem i chęcią zobaczenia i poznania jak największej ilości miejsc, i choć jeszcze w tym roku się nie skuszę ale z chęcią pozbieram wszelkie informacje.
Co do tytułu w temacie wątku to ja uważam tak: nie jest wstydem oszczędzać i szanować własne pieniądze, a naprawdę ubodzy ludzie (piszę to bez złośliwości, całkiem serio) nie jeżdżą na urlop nigdzie.
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 14.05.2011 20:15

Imotski napisał(a):
Arek napisał(a):No i git. Nie zapomnij po powrocie wrzucić fotorelacji :)

Z fotorelacją może być problem. Tam nie ma co focić. . .

To samo słyszałem od tych , co wracali z Ukrainy . . . kiedyś :wink:
Fotografikiem nigdy nie byłem ( pewnie tak już zostanie ) , ale co widziałem - to materiał na kilka tysięcy zdjęc wspaniałości , a widziałem tam tylko troszkę :?
Cieszy mnie to , że jeszcze tyle mam przed sobą w tym kraju . . .

BG , to jednak kraj piękny , pełen ciekawych miejsc i ludzi , więc mam nadzieję , że po jego odwiedzeniu relacja jednak powstanie
:D

Pozdrawiam
Piotr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.05.2011 20:52

Piotruś ale to jednak się nie umywa do Chorwacji.
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 14.05.2011 22:07

W Bułgarii byliśmy dwa razy. Można pojechać bo to naprawdę tani kraj, nie ma co wykupować jedzenia bo wszędzie tego pełno i smacznie. Widoków jak w Chorwacji niestety nie ma. Morze czyste tylko ze względu na piaszczyste plaże momentami zamulone. Za to dużo cieplejsze niż w Cro. Nessebar wart odwiedzenia bo to piękne zabytkowe miasto. Ogólnie polecam.
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 14.05.2011 22:26

Więc gdzie zamieszkać blisko morza z basenami (dla 3,5 latka :wink: ) :?: w fajnej miejscowości :?: :wink:
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 15.05.2011 11:07

Może Ravda, byliśmy tam za pierwszym razem. Niedaleko aqua park w Nesseberze. Mało zatłoczone miasteczko. Można też wybrać Słoneczny Brzeg jak kto woli duże zatłoczone metropolie i zero miejsca na plaży.
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 15.05.2011 11:12

Agawa. napisał(a):Może Ravda, byliśmy tam za pierwszym razem. Niedaleko aqua park w Nesseberze. Mało zatłoczone miasteczko. Można też wybrać Słoneczny Brzeg jak kto woli duże zatłoczone metropolie i zero miejsca na plaży.

Własnie chodzi mi o może nie "dziurę zabitą..." :wink: ale o małą miejscowość blisko większ-ej-ych miejscowości tak żeby można było podjechać i wyrwać się na cały dzień gdzieś obok :)
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 15.05.2011 22:28

Imotski napisał(a):Z fotorelcją może być problem. Tam nie ma co focić. Chyba, że stary Neseber. No i Rodopy po drodze. I Skopje wreszcie zobaczę.

Neseber to teraz w połowie "stary" a w połowie "nowy".
Ten nowy to pop/mass sklepiki/stragany nastawione na stonkę turystyczną, tak wiec trzeba zejść gdzieś w bok i poszukać czegoś lepsiejszego.
Natomiast skoro droga wiedzie przez Macedonię to..... hoho, tam jest co obejrzeć.
W Rodopach też.

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe