Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bułgaria 2009- pomóżcie.

Stolicą Bułgarii jest Sofia – miasto o wyjątkowej historii, którego początki sięgają już starożytności. Gest kręcenia głową w dwie strony Bułgarzy odbierają jako przyznanie racji lub wyrażenie zgody. Odwrotnie niż w pozostałej części Europy! Narodowym kwiatem Bułgarii są róże. Z tego państwa pochodzi aż 50% całkowitej światowej produkcji olejku różanego.
malosia
Podróżnik
Bułgaria 2009- pomóżcie.

Nieprzeczytany postnapisał(a) malosia » 02.02.2009 15:10

Mamy problem- w tym roku chcielibyśmy pojechać do Bułgarii na wakacje. Znaleźliśmy fajna ofertę i tu pojawia się znak zapytania. http://www.bulgariancoastalproperties.pl/ tu dałam stronkę i moje pierwsze pytanko brzmi czy ktoś już jeździł za pośrednictwem tego biura, dewelopera? Tyle się mówi o naciąganiu że wolimy się upewnić Nam chodzi o ofertę ROYAL CLUB VILLAS - All Inclusive
A może macie inne sprawdzone osoby i miejsca w Bułgarii godne polecenia? Jedziemy z dziećmi- chodzi nam o ośrodek bardziej rodzinny niż rozrywkowy. Z góry dziękuje za pomoc.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.02.2009 15:31

A tam szukałaś pomocy :?: Na pewno będą mieli więcej namiarów niż tu ;)

Od razu odpowiadam, że też planowałem podróż do BG i się tam zalogowałem, żeby uzyskać pomoc i ją tam otrzymałem :D mimo, że w końcu wylądowałem w GR :lool:

Pozdrav :papa:
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 02.02.2009 23:24

mnie jedynie nie za bardzo podobają się ceny...
te prospektowe...
albo są zdefiniowane, żeby zagmatwać ?
w standard apartamentów uwierzyć można, sprawdzić trzeba, czy cena faktycznie obejmuje zaoferowane usługi...
PS - sam apartament i żarełko + napitki to nie wszystko ...
czy śmieje Ci się mieszkanie w osiedlu hotelowym ( molochu ) bez "duszy" ?
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 20.02.2009 19:35

Witam
Gdzieś na forum ktoś niedawno polecił jakieś b. fajne forum o Bułgarii, podobne swoim klimatem do naszego, ale nie mogę znaleźć już tego tematu, a nie pamiętam gdzie to było..

Znalazłem dwa fora:
http://www.bulon.eu/
oraz
http://www.bulgaricus.com/forum/index.php (wyżej wymienione)

czy znacie jeszcze jakieś?
pozdro
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 20.02.2009 19:48

zapraszam na małe bułgarskie poletko tutaj

mirellka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirellka » 06.04.2010 16:06

Witam,
Ja wybieram się do Złotych Piasków z Biura Podróży OIS . Jak najbardziej polecam wszystkim spragnionym wypoczynku w uroczym miejscu. Byłam juz z tym biurem w Chorwacji i było super dla odmiany w tym roku jadę do Bługarii . :D

Powrót do Bułgaria - България

Bułgaria 2009- pomóżcie.
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone