SUPER
Aż mi zaburczało w brzuchu.
Krewetki tygrysie za 12 EUR . Żeby u nas tyle kosztowały
pozdrawiam,
M
dangol napisał(a):gusia-s napisał(a): dopiero potem doczytałam co to za ryba
Niezła halucynogenka. W takim razie miałam szczęście , bo bywając w Chorwacji, kilka razy kupiliśmy ją sobie i zjedliśmy – bez takich skutków
Mikeee napisał(a): Żeby u nas tyle kosztowały
gusia-s napisał(a): to one zawierają niepożądane/pożądane* (*niewłaściwe skreślić ) właściwości
longtom napisał(a): Ale i tak fajnie.
Buber napisał(a):Proponuję przenieść powyższe zdjęcia do siostrzanej relacji żeglarskiej ... wtedy tam będą wreszcie jakieś CYCE .
Wyglądają cudnie, ciekawe czy w Polsce można gdzieś spróbować.
beatabm napisał(a):Buber napisał(a):Proponuję przenieść powyższe zdjęcia do siostrzanej relacji żeglarskiej ... wtedy tam będą wreszcie jakieś CYCE ....
Toż my cycamy od rana, już nawet winnicę będziemy zakładać.... Kolega nie w temacie
....
Buber napisał(a):beatabm napisał(a):Buber napisał(a):Proponuję przenieść powyższe zdjęcia do siostrzanej relacji żeglarskiej ... wtedy tam będą wreszcie jakieś CYCE ....
Toż my cycamy od rana, już nawet winnicę będziemy zakładać.... Kolega nie w temacie
....
Q ... permanentna inwigilacja na tym forum ... podsłuch z każdej strony .
beatabm napisał(a):Buber napisał(a):beatabm napisał(a):Buber napisał(a):Proponuję przenieść powyższe zdjęcia do siostrzanej relacji żeglarskiej ... wtedy tam będą wreszcie jakieś CYCE ....
....
Q ... permanentna inwigilacja na tym forum ... podsłuch z każdej strony .
w restauracji jesteśmy przecież, trzeba się z podsłuchem liczyć
gusia-s napisał(a):To ja tak szeptem zapytam ...
Kapitańskie cyce to wiadomo z czego i do czego
Ale czym był nadziany cyc św. Agaty?
Jak ja uwielbiam takie przesłodzone na maksa słodkości
Buber napisał(a): Proponuję przenieść powyższe zdjęcia do siostrzanej relacji żeglarskiej
"gusia-s napisał(a): Kapitańskie cyce to wiadomo z czego i do czego
Ale czym był nadziany cyc św. Agaty?
beatabm napisał(a): To z czego te konkurencyjne Cyce?