Cała wycieczka w niezbyt intensywnym (a może nawet leniwym
.png)
.png)
dangol napisał(a):Do krateru wybraliśmy się w dziewiątkę (jednemu z załogantów lekarz zakazał intensywnych spacerów, umówiliśmy się z nim w miasteczku o późniejszej porze), naobejście krateru całego krateru zdecydowała się tylko trójka . Mnie w niej nie było
…
.png)
Lidia K napisał(a): Zawsze w takiej sytuacji przemawia do mnie przekonanie, że to jest moja jedyna okazja w życiu, że nie będzie takiej już nigdy więcej. Lepszej mobilizacji do pokonania przemożnej niemożności nie muszę szukać.
), a „przyziemne” warunki Lidia K napisał(a): do rozważania w naszych całkiem nie dalekich planach włoskiego kierunku
.png)
.png)
. A przecież nawet na skromnych miloskich oparach wodę w czajniczku zagrzaliśmy i herbatkę zaparzyliśmy .png)
różnie, ale też nie za bardzo mieliśmy chęć (i odpowiednie zasoby .png)
.png)
Buber napisał(a): Dobra kuchnia na takim wyjeździe bywa równie ważna jak widoki, osobliwości i inne cuda (...)Lubię pochodzić zagranicą po knajpkach - to też rodzaj zwiedzania
.png)
odskoczyć, żeby nie poparzył. Generalnie chociaż bulgotów jest sporo, ich ciepełko jest akceptowalne . Do zapaszku (nie czarujmy się, jest paskudny i już!) można się szybko przyzwyczaić .png)
drogi kostium kąpielowy, którego bez żalu nie chciałby się pozbyć (stąd te oferty za 3 euro
)..png)
.png)