Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

budzet na wakacje do chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jordan1a
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jordan1a » 23.08.2008 18:57

Witam wybieramy sie w dwie osoby do chorwacji, zastanawiamy sie ile gotówki potrzebujemy, nie licząc dojazdu i noclegu, prosze o pomoc
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2008 19:43

jordan1a napisał(a):...zastanawiamy sie ile gotówki potrzebujemy, nie licząc dojazdu i noclegu, prosze o pomoc

Jak chcesz, żeby ktokolwiek Ci cokolwiek na ten temat powiedział (pomijając fakt, że jest coś na ten temat na forum :wink: ) to:
1) napisz na ile dni tam jedziesz bo to istotna informacja,
2) co masz zamiar tam robić czy tylko plaża czy plaża + zwiedzanie + jakieś kluby,
3) czy masz zamiar jeść w knajpach czy jedziesz na swoim jedzeniu,
4) itp.
W takiej formie jak zadałeś pytanie to mogę Ci powiedzieć, że np. 1000 euro wystarczy :lol:
jordan1a
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jordan1a » 23.08.2008 21:50

wyjazd jest na 7 dni, dla dwóch osób, przeważnie plaża czasem coś zwiedzić,jedzenie przeważnie swoje,i dosc czeste wyjścia do klubów, dzieki wielkie
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.08.2008 00:38

Reasumując, zabierz ile możesz, oczywiście swoje karty również. W tym roku wydałam mniej więcej ok. 1800 zł/ os, wliczając w to np. wszystko, czyli oczywiście zachcianki moich dzieci i karlovacko mojego męża, nie wspominając o szczególnie atrakcyjnych pobytach w konobach, / masz z głowy wówczas każdy posiłek/. Jednak wrażenia z pobytu w Cro są dla nas wszystkich niezapomniane, nieocenione, no i cóż tu dużo mówiąc stanowią bazę do następnych wypadów... A kasa, to trochę inna sprawa, jednak skoro ją już zarabiamy, musimy ją również wydać... Wierz mi na pewno warto... :lol:
wojteker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojteker » 24.08.2008 09:48

jordan1a napisał(a):wyjazd jest na 7 dni, dla dwóch osób, przeważnie plaża czasem coś zwiedzić,jedzenie przeważnie swoje,i dosc czeste wyjścia do klubów, dzieki wielkie

Ja wydałem koło 1300pln - wliczając noclegi i przejazd - 8 dni,sporo zwiedzania,browarek na plaży,na obiad najczęściej pizza jakaś,ogólnie bez oszczędzania jakiegoś ale i bez trwonienia bezsensownego...
Ceny są jak w Polsce prawie więc jak byłeś/aś na urlopie już kiedyś to wydasz podobną ilość gotówki :lol:
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 09.09.2008 17:40

wojteker napisał(a):
jordan1a napisał(a):wyjazd jest na 7 dni, dla dwóch osób, przeważnie plaża czasem coś zwiedzić,jedzenie przeważnie swoje,i dosc czeste wyjścia do klubów, dzieki wielkie

Ja wydałem koło 1300pln - wliczając noclegi i przejazd - 8 dni,sporo zwiedzania,browarek na plaży,na obiad najczęściej pizza jakaś,ogólnie bez oszczędzania jakiegoś ale i bez trwonienia bezsensownego...
Ceny są jak w Polsce prawie więc jak byłeś/aś na urlopie już kiedyś to wydasz podobną ilość gotówki :lol:

podziwiam 8O

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone