Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Budva - 2010

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
mickanovi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mickanovi » 26.02.2012 21:26

Witam Agnieszko. Właśnie trafiłem na Twoją relację w poszukiwaniu ciekawego zakątka w Czarnogórze. Po jej przeczytaniu jestem zdecydowany. Mam nadzieję, że jeszcze tu zaglądasz. Bardzo proszę o udostępnienie namiarów na agencję, za pośrednictwem której rezerwowaliście pobyt w tym hotelu. Proszę o kontakt na priv. mickanovi(a)wp.pl

P.S.
(a) proszę zastąpić @
Pozdrawiam.
agniecha0103
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniecha0103 » 05.03.2012 19:54

Witam serdecznie.
No fakt, niezbyt często tu zaglądam, wogóle na forum, ale
postaram się nadrobić zaległości.
Pobyt w Budvie w hotelu Aleksandar wykupiliśmy w Neckermannie.
W katalogu na rok 2012 jest oferta tego hotelu.
Pozdrawiam serdecznie.
Kocurek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kocurek » 10.04.2012 14:49

agniecha0103 napisał(a):Z wiadomych względów nie mogę wymienić biura z którego jechaliśmy, ani większych szczegółów, ale za 10 dni all incl. za 2 osoby dorosłe i 2 dzieci zaplaciliśmy 3200 zl. rezerwowaliśmy w lutym.
Myślę, że się opłacało, bo jedzenie było wyśmienite, kawa, herbata, piwo, wino, lokalne alkohole były dostępne bez ograniczeń, nie wspomnę o zimnych napojach, a jak wiadomo dzieci piją jak smoki...
Pozdrawiam Agniecha.

Mogę prosić o namiary? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki :)
damian_zieba
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian_zieba » 14.04.2012 14:32

Witaj,

Też wybieram się w tym roku do tego hotelu.

Czy ma Pani jakieś zdjęcia pokoi? Jak można ocenić standard?

Ja polecam niemieckie biura podróży za tydzień All inc za 2 osoby zapłaciłem 350 euro (koniec sierpnia) (tez neckemann)

Damian,
Poprzednia strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора