Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brodarica k. Szibenika

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
heza
Croentuzjasta
Brodarica k. Szibenika

Nieprzeczytany postnapisał(a) heza » 02.07.2006 10:22

Witam.
Czy ktoś z bywalców w cro zna tę miejscowośc i ewentualnie mógłby podzielić się opisem. Mam tam rezerwcję na pobyt zrobioną przez znajomych, oni bywają tam często i są zadowoleni. Ale mają już duże dzieci i inaczej korzystają z pobytu. Ja jakoś ze skąpych informacji o tej miejscowości nie jestem pewien czy to dobry wybór, mam 4 latkę i chciałbym w związku z tym ładny dostęp do wody i plażę. W necie jest mało fotek z tej miejscowości.
Może ktoś chciałby podesłać jakieś inne fotki jeżeli takowe posiada i ewentualny opis.
Będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jurekg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurekg » 02.07.2006 10:38

Zawias
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zawias » 07.07.2006 10:24

Byłam tam kilka lat temu. Mnie ta miejscowość nie przypadła do gustu ale oczywiście to tylko moje zdanie. Jeśli chodzi o plażę to w pobliżu naszego apartamentu była tylko betonowa z zejściem po drabince prosto do głębokiej wody. Było tam także bardzo dużo jeżowców i ukwiałów...
Jednak na pewno były jakieś inne plaże z łagodniejszym zejściem, teraz nie pamiętam :(
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 07.07.2006 11:24

Byłam tam dwukrotnie ogólnie ok ale znam piękniejsze miejsca w Cro.Plaża była żwirowa zero jeżowców.Atrakcją dla moich znajomych którzy byli tam z nami był kompleks hotelowy Solaris z fajnymi plażami ,basenami,placem zabaw dla dzieci.Ja osobiście wolałam jeżdzić na dzikie plaże ale z małym dzieckiem polecane są raczej łagodne zejścia do wody więc baseny i znajdujące się tam zacienione żwirowe plaże będą bardziej odpowiednie.Koniecznie trzeba zwiedzić pobliski Sibenik jest piękny i popłynąć lokalnym promem na wyspy.Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje