Witam.
Pokonywałem ww trasę w dniach:
- do 12 06 wieczorem bez korków
- z 26 rano również bez korków
Andrzej
Bert napisał(a):Jedno jest pewne - czeskie autostrady nie pozwolą zasnąć kierowcy :)....
Bert napisał(a):[quote=petr"]Nie sa zle tylko jest odcinek zbudowany z plyt betonowych, kiedys czesc autostrady sluzyla jako pas starowy
Od Ostrawy do Brna w miarę, ale od Brna w dół (jechałem do miejscowości Hustopece) beznadzieja, szkoda zawieszenia..To się nazywa autostrada? Za co oni kasują 350 CZK?......Wiślanka przed remontem była od "tego" lepsza...
lukasz1977 napisał(a):Ok - to którędy najlepiej jechać od Brna - na dól autostradą czy przez Mikulov? Chodzi mi raczej o stan dróg niż o szybki przejazd.
aro_40 napisał(a):lukasz1977 napisał(a):Ok - to którędy najlepiej jechać od Brna - na dól autostradą czy przez Mikulov? Chodzi mi raczej o stan dróg niż o szybki przejazd.
ja jeżdżę od lat trasą Brno - Mikulov i nie narzekam ani na stan dróg (o niebo lepsze niż polskie ) i niezbyt duży ruch - dla mnie same plusy
gonzo napisał(a):raffiu napisał(a):Jechał ktoś ostatnio z Brna na Mikulov? coś się zmieniło, czy nadal spore utrudnienia i korki ?
Z Brna na Mikulov niema żadnych utrudnień, ani korków.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi