Elizasz - super fotka.
Mam do Ciebie pytanko tak poza tematem tego wątku. Czy jechałaś do cro omijając Słowenię. Wszyscy proponują przez Węgry.
Jeśli masz jakiś własnoręcznie sporzadzony plan przejazdu to bardzo proszę o poradę.
sylvi napisał(a):Popieram - bardzo spokojna miejscowość, spędzimy tam już szóste wakacje. Od sześciu lat wiele się zmieniło, ale i tak jest urokliwie. Małe sklepiki, restauracje, koktajl bar, bar, brak dyskotek w miasteczku, na obrzeżach Pineta. Piękna promenada do Gradacu. Możliwość przejścia wzdłuż wybrzeża do Podaca. Jest też kościół. I jest to super baza wypadowa. Wszędzie blisko! Zdjęcia - ostatnie z Bristu sprzed 4 lat, ale niestety jeszcze nie w formie cyfrowej, później już nie robiliśmy zdjęć w Brist, ponieważ kto fotografuje swój dom ?
kombiaczek napisał(a):Elizasz - super fotka.
Mam do Ciebie pytanko tak poza tematem tego wątku. Czy jechałaś do cro omijając Słowenię. Wszyscy proponują przez Węgry.
Jeśli masz jakiś własnoręcznie sporzadzony plan przejazdu to bardzo proszę o poradę.
kombiaczek napisał(a):Elizasz - super fotka.
ania_skce napisał(a):W tym roku mam zaplanowany wyjazd do Brist do apartamentu Vežić Radovan przy ulicy Peca 13a. Czy może ktos nocował w tym miejscu? Mam jeszcze pytanie czy w Brist jest cos w rodzaju nocy rybackiej czy raczej to zbyt mała miejscowosc na takie imprezy?
fatbit napisał(a):Cześć,
czy możecie mi powiedzieć jak wyglądają plaże w okolicy restauracji Riva? Chcę rezerwować AP przy plaży, a nigdy wcześniej tam nie byłem.
Pozdrawiam,
Paweł
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne